Menu

Påskrock Med Eclipse, Jay Smith Och Frontback

Örebro

Clarion Hotel
söndag, 17 april 2022 kl:18:00

Äntligen dags för PåskRock igen! Eventet där man kan träffa likasinnade i bekväma omgivningar på Clarion Hotel i Örebro. PåskRock som nu arrangerar för femte gången har alltid varit utsålt!

Vi på Clarion satsar på att erbjuda en skön mix:

Först ut under kvällen är en akustisk Jay Smith. Med 3 soloplattor, åtskilliga singelsläpp, sammanlagt mer än 750 avverkade konserter enbart i Sverige har Jay sedan genombrottet 2010 befäst sin position som en av de mest väletablerade svenska rock & country & blues artisterna vi har.

Frontback med tre album i nacken och vinster som ”årets rockröst” samt ett gediget livespelande runt om i Sverige, både på Sweden Rock Festival och som support till större akter har visat att de håller vad de lovar och du som publik kommer garanterat att bli nöjd.

ECLIPSE har spelat utsålda konserter runt om i hela världen under senare år, från Japan till Australien, i USA och flertalet turnéer i Europa. Utöver de egna turneerna har bandet spelat de flesta stora rock och metalfestivalerna i Europa inklusive Wacken, Sweden Rock, Bang Your Head m.fl. Bandets ihärdiga turnerande har resulterat i en stadigt växande publik och senaste singeln Viva La Victoria har strömmats över 15 miljoner gånger på streamingtjänster.

Vi erbjuder ett helgpaket inklusive entré till spelningar och boende på fyrstjärniga Clarion Hotel Örebro natten mellan påskdagen (17/4) och annandag påsk inklusive frukost. Allt detta till påskspecialpriset 595:- per person vid del i dubbelrum, totalt 1190:- + serviceavgift för 2 personer.

Helgpaket med boende per person i enkelrum inklusive entré till spelningar: 1045:- + serviceavgift.

Vill man enbart köpa entré till spelningarna kostar det 300:- + serviceavgift.

Bar och matservering under hela kvällen. Antalet sittplatser är begränsat. Den som vill äta rekommenderas att boka bord. Detta görs på telefon: 019-670 67 07.
Bord kan också beställas via följande" rel="nofollow" target="_blank">https://app.waiteraid.com/reservation/?hash=19a2b9246c7cc3b110f1ccb69325e174&version=new&mealid=447">följande länk

Kom och upplev en oförglömlig helg tillsammans med andra rockers i musikstaden Örebro.

Både entrébiljetter och boendepaket säljs via Ticketmaster.se

Ungefärliga hålltider:
Incheck från kl 15.00 den 17 april (Påskdagen)
Kl 17.00: Bar och restaurang öppnar
Kl 18.00: Jay Smith
Kl 20.00: Frontback
Kl 22.00: Eclipse

Alla tider är cirka tider och kan ändras utifrån behov. Vid händelser arrangören inte kan styra över, t.ex. sjukdom, har Clarion Hotel rätt att göra förändringar av banduppställningen. Vid helt inställt event betalas entré och boendepaket tillbaka. Arrangören kan inte stå för resor eller andra omkostnader.

Medverkande: Eclipse, Jay Smith och Frontback

Datum / Tid

söndag, 17 april 2022 kl: 18:00

Plats

Örebro, Clarion Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad