Menu

Alice i underlandet

Örebro

Conventum Arena
söndag, 10 november 2024 kl:19:00

Premiär i Skandinavien!
Cirkusshow "Alice in Wonderland" från ELYSIUM Circus Theatre!
Den magiska och förtrollande världen av Lewis Carrolls roman för första gången i Skandinavien... En cirkusföreställning för hela familjen som har vunnit den europeiska publikens kärlek och hjärtan.
Cirkusextravaganzan "Alice in Wonderland" baserad på science fiction-romanen från 1865 av Lewis Carroll kommer att sättas upp i en estetisk anpassning av Kievs cirkusteater "Elysium".
Moderna 3D-bakgrundsscener, LED-skärmar, unika ljuseffekter och ljud kommer att fördjupa dig i den fantastiska atmosfären i en legendarisk saga.
• De mest kända sagofigurerna kommer att vakna till liv på scenen: marsharen, galna hattmakaren, cheshirekatten, hjärternas drottning och huvudpersonen, den modiga Alice.
Den välkända historien om Alice kommer att fortsätta - flickan kommer att träffa Prince Charming i Underlandet, och hjältarna måste övervinna ofattbara hinder på vägen till lycka.
• Ljusa kostymer, fenomenala akrobatiska framträdanden, själfull musik kommer att skapa en fascinerande atmosfär.
Du kommer att hamna i en virvelvind av fantastiska händelser och se till att ingenting är omöjligt i världen!
Som en del av Europaturnén kommer 30 artister från Kievs cirkusteater "Elysium" att presentera "Alice i Underlandet" i en unik multimediashow som kombinerar dans, akrobatik och cirkuskonst. Arrangör för Skandinavienturnén är Kultur For Folket.
Mängdrabatt: Vid köp av 4 biljetter eller fler får du automatiskt 100 kr rabatt per biljett när du köper biljetter här i webshopen.
Längd: Ca 2 timmar och 50 minuter inklusive paus.
Åldersgräns: Nej (men alla ska ha biljett). Små barn rekommenderas att sitta på främre parkett eller läktare F, G, H, I för bäst sikt.
Mer info? Besök Conventums FAQ

Inför Örebros 700-års jubileum fanns ett behov av en ny teater och en stor sal som kunde användas för bl.a. ungdomsverksamhet. Dessutom behövdes hotell och kongresslokaler. Stadsfullmäktige tog därför beslut att bygga ett medborgarhus för dessa ändamål och med Folketshus-rörelsen som hyresgäst. 700-års jubiléet låg nära och bröderna Erik och Tore Ahlsén utsågs till arkitekter. Nu börjar en spännande resa för Örebro turism- och mötes bransch.

Datum / Tid

söndag, 10 november 2024 kl: 19:00

Plats

Örebro, Conventum Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

420kr - 620

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad