Menu

Klubb Mono: Fireside + True Moon

Örebro

Frimis Salonger
fredag, 31 mars 2023 kl:21:00

Vi är så glada över att få presentera Fireside på Mono! Våra gamla hjältar, som känns som nya. Fireside gör en större turnésväng för första gånger på arton år, med det fantastiska nya albumet "Bin Juice" i bagaget, som beskrivits som "förlösande i en tid då gitarroväsen närmast satts på undantag". Det skriver vi under på till hundra procent. Så vi vrider upp mastern på max och värmer upp bakkannorna på scenen och välkomnar Fireside till Örebro. Senast de spelade här var på Heart Attack Tour 2003. Snart tjugo år sen. Det känns som igår. Och här är de idag. Alldeles mindblowing underbart.
Men inte nog med det - låt oss även presentera True Moon: Med en tydlig inspiration från new wave och dark wave men även en dos Fleetwood Mac skapar True Moon känslor som spelar på hela registret. Att få True Moon till Mono är exakt vad Örebropubliken behöver. Vi snackar postpunk rakt i solarplexus med melodier som kommer att lämna avtryck i era själar. Lyssna bara på låten ”Sugar” så förstår ni vad vi pratar om. Magiskt mörker och power, som Karolina Engdahl själv beskriver det som. Glömde vi förresten säga att Karolina är den vassaste vokalisten söder om polcirkeln? Om inte annat så vet ni det nu. Missa inte True Moon.
Lär bli en sällsamt magisk afton det här. Snudd på legendarisk. Särkilt eftersom vi toppar det hela med Kir Royals i dj-båset. Emma och Sandra hälsar att ”Nästan fem år efter debuten är Kir Royals tillbaka i Klubb Monos regi. Det är skrivet i stjärnorna att 2023 går i kirens tecken, med nya danssteg, favoritlåtar och framförallt, ett nytt sug efter ett sjuhelvetes dansgolv! Och oroa er inte, vi håller också fast vid det gamla glittret, klassikerna och såklart discokulorna.”
Självklart går vi även all-in med alla de klassiska monoingredienserna; myshörnor, tv-spel, pingisbord, försäljning av vinyl och merch, lokala konstnärer som ställer ut, ljusslingor en masse och våra världskända indiepopcorn™ som vi bjussar på.
//Mono och vänner

Plats: Frimis Salonger
Datum: Fre 31 mars
Tider: 21.00-02.00
Pris: 295 kr
Åldersgräns: 18 år

www.facebook.com/klubbmono
#fireside #truemoon #klubbmono #kfstationen #kexxkultur

Datum / Tid

fredag, 31 mars 2023 kl: 21:00

Plats

Örebro, Frimis Salonger

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad