Menu

RAW sommarturné - Örebro

Örebro

Frimis
söndag, 4 augusti 2024 kl:20:00

Sommaren 2024 åker RAW comedy club ut på sin första riktiga sommarturné på över 15 år och besöker ett antal utvalda sommarpärlor i Sverige! Den 4 augusti stannar RAW till på Frimis i Örebro för en helkväll fylld av skratt tillsammans med några av Sveriges absolut roligaste komiker ??
PÅ SCEN:
ÖZZ NÛJEN
Han är en av Sveriges absolut bästa och mest rutinerade komiker. I 25 år har han underhållit på standupscenen, där han med sin otroliga energi och improvisationsförmåga alltid lämnar publiken med träningsvärk i magen! Det gör honom till en självklar favorit på RAW! Förutom att han blivit utsedd till årets manliga komiker så syns och hörs han ofta i både radio och TV, han har stått på Dramaten och är just nu aktuell med andra säsongen av SVT:s tittarscuccé "Flykten till Östermalm".
MÅRTEN ANDERSSON
Mårten är en Grammynominerad och flerfaldigt prisbelönt komiker. Han har tillhört Sveriges bästa och mest populära standupkomiker i över 20 år och är just nu aktuell med den kritikerrosade, flerfaldigt utsålda, galna publiksuccén MÅRTEN CVETKOVIC som setts av över 25 000 människor.
Elina Du Rietz
Elina Du Rietz är både skådespelerska och ståuppkomiker som synts i Filip och Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen, Netflixserien Kärlek och Anarki, Bonusfamiljen, Leif och Billy och mycket, mycket mer. RAW-favoriten är aktuell i säsong 2 av SVT succén ”Flykten till Östermalm” och som under 2024 är ute på sin första, kritikerrosade soloturné ”Vuxenlekar”. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken. Med Elina är helt enkelt ingen show den andra lik!
Viktor Engberg
Den fantastiske Viktor Engberg har uppträtt på scener runt om i hela landet och redan 2017 tog han hem segern i Stockholm Comedy Contest. Förutom att leverera fantastiska skratt på scen driver Viktor även standupklubben Riva. Om du längtar efter att lyssna på hans behagliga röst kan du även avnjuta hans humor i podden FalkEngberg & RAW comedy podden.
David Asp
David Asp beskrivs som svensk standups stora stjärnskott. Han har uppträtt på en hel del standupklubbar runtom i Sverige och kommer även vara en del av RAWs nya sommarklubb i Stockholm. Honom vill ni inte missa!
Hålltider:
Kl 17.00 Publikinsläpp
Kl 18.30 Showtime
Kl 20.30 Showen slut
Biljetter: 495kr (+service). OBS! Begränsat antal sittplatser på RAW showen, först till kvarn på plats gäller.
Åldersgräns: 18 år. 15 år i målsmans sällskap.

Datum / Tid

söndag, 4 augusti 2024 kl: 20:00

Plats

Örebro, Frimis

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad