Menu

Reel life med Vivi & Carin

Örebro

Hjalmar Bergman Teatern
lördag, 2 november 2024 kl:19:00

"Reel Life" är en ny sprudlande humorshow med den opretentiösa och pratglada duon Vivi Wallin & Carin da Silva.
I höst är det äntligen dags för Vivi och Carin att återigen ta steget ut på livescenen för att bjuda publiken på en oförglömlig kväll där gränsen mellan digital underhållning och det verkliga livet suddas ut. Duon delar dagligen med sig av livet via sina respektive instagramkonton. Där bjuder de på personliga erfarenheter, insikter och åsikter samt hur de tacklar vardagens utmaningar och glädjeämnen på ett lättsamt och underhållande sätt.
Vivi & Carin har även podcasten ”Våra sanningar med Vivi & Carin” ihop där de pratar om livet och allt vad det innebär. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt och idag är de uppe i 271 stycken totalt.
I "Reel Life" kommer vi att få lära känna Vivi & Carin mer var för sig, men även som duo. Tänk 90 filterlösa minuter fyllda av humor, musik, dans, överraskningar och hög igenkänningsfaktor.
Helt enkelt, välkommen till "Reel Life"!
Manus: Vivi Wallin & Carin da Silva
Produktionsbolag: Polpo
Föreställningslängd: 90 min utan paus
Åldersgräns 13år
Kort om Vivi
Vivi Wallin driver de populära instagramkontona @mammasanningar och @fixasjalv där hon bjuder på humor, hacks och allvar i en helt ologisk blandning. Hon brinner för halvfabrikat, att dricka kaffe (helst så starkt att skeden står rakt upp), smarta hacks och att be folk " dra åt helvete". Hon har fobi för lila mat, spyor och att gunga barn på lekplatsen. Vivi har även podden ”Våra sanningar med Vivi & Carin” ihop med Carin da Silva.
Kort om Carin
Carin da Silva började sin tv-karriär för 18 år sedan som en av de professionella dansarna i Lets Dance. Därefter har hon haft förmånen att göra både det ena och andra; programledare, radiopratare, poddare och influencer. Hon är inte rädd för att visa "verkligheten" i sina sociala kanaler, både på instagram och i podden "Våra Sanningar med Vivi och Carin" och bjuder mer än gärna på sig själv. Livet är för kort för att ta så allvarligt på saker och ting.
@dasilvacarin
Podden "Våra sanningar med Vivi & Carin"
Lyssna Länk till podden ( https://shows.acast.com/64eca782920b37001167ec2e )
Följ @varasanningar
Sittplatskarta
Frågor? Besök vår FAQ


Reel Life Med Vivi & Carin
2024-10-24 19:00:00
Stockholm, Nya Cirkus

Datum / Tid

lördag, 2 november 2024 kl: 19:00

Plats

Örebro, Hjalmar Bergman Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

355kr - 655

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad