Menu

Mikael Wiehe

Örebro

Kulturhuset
söndag, 27 april 2014 kl:19:00

Klemo Produktion välkomnar Er till Kulturhuset i Örebro för en kväll med Mikael Wiehe.
I gamla Folkets Hus anrika lokaler får Ni nu chansen att uppleva en av Sveriges absolut bästa artister.
Det har gått 50 år sedan Mikael Wiehe ställde sig på scen för första gången. Sedan dess har han varit en av Sveriges främsta låtskrivare med över 2 miljoner sålda album. Våren 2014 åker han för första gången på många år ut på en soloturne.
Det har gått 50 år sedan Mikael Wiehe ställde sig på scen för första gången. Sedan dess har han varit en av Sveriges främsta låtskrivare med över 2 miljoner sålda album. Hans låtar har också spelats in av andra artister såsom Monica Zetterlund, Imperiet, Timbuktu, Rikard Wolff, Björn Afzelius, Thåström och Tomas Ledin. En lång rad sånger såsom Titanic, Flickan och Kråkan, Den jag kunde va, Mitt hjärtas fågel och Vem kan man lita på har blivit klassiker.
Under senare år har Mikael Wiehe turnerat med olika konstellationer av musiker men våren 2014 åker han för första gången på många år ut på en soloturne. Det blir en turne där det kommer att bjudas på både nytt och gammalt tillsammans med Mikael Wiehes fantastiska berättelser och betraktelser. En intim och personlig kväll där han kommer närmare publiken.
Den 30 konserter långa turnen inleds i Kungsbacka 5/3 och avslutas på Första maj i Helsingborg.

Spellängd 2h
Insläpp från 18.00

Datum / Tid

söndag, 27 april 2014 kl: 19:00

Plats

Örebro, Kulturhuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

330kr - 395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad