Menu

Emil Jensen - Kulturterrassen

Örebro

Kulturkvarteret - Kulturterrassen
måndag, 15 augusti 2022 kl:20:30

Emil Jensen kommer till Kulturterrassen!
**I samarbete med Kulturkvarteret bjuder vi på gratiskonsert - max 2 biljetter per persson. **
Emil Jensen gör hela sin sommarturné per cykel som en manifestation för miljön, freden och klimatet, med trädplantering, närodlade gästartister och en ny föreställning med musik, poesi och komik om livet på jorden. Turnén börjar rulla i Stockholm och tar sig hela vägen ner till Lund. Där vänder Emil cykeln och tar sig upp längs kusten där bland mycket annat Way Out West i Göteborg får besök innan han cyklar hem till Stockholm igen. Hela 28 stopp blir det i sommar och tio stopp i höst när Emil tar tåget med en större föreställning på samma tema.
Emil Jensen har senaste åren turnerat med sina föreställningar för fullsatta hus genom hela Sverige, på allt ifrån Dramaten till Way Out West, från Ale Stenar i söder till Kiruna i norr. Nu är det äntligen dags för en ny föreställning och ny turné: ”Än susar skogen”. I sommar helt och hållet per cykel, som en personlig och konkret manifestation för hållbarhet.
Kulturterrassen
Livesommar på Kulturterrassen är ett samarbete mellan Kulturbistron, Unenge, Kulturaktiebolaget, Kulturkvarteret och Örebro Jazz & Beyond.
Vid fint väder sker konserten utomhus, men vissa konserter sker inne i akustiken vid risk för regn eller om sättningen kräver det.
Boka middag på terrassen
Vill du äta middag innan konserten? Då kan du boka bord hos Kulturbistron.
https://www.kulturbistron.se/
Restaurangen öppnar kl 16.

Datum / Tid

måndag, 15 augusti 2022 kl: 20:30

Plats

Örebro, Kulturkvarteret - Kulturterrassen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad