Menu

Eva Eastwood med Band

Örebro

Makeriet
lördag, 9 april 2022 kl:19:00

**EVA EASTWOOD**


Sveriges rockabillydrottning Eva Eastwood firar 20 år som skivartist med tolfte studioalbumet ”Candy”, en fullmatad godispåse med nyskrivna hits för alla som älskar musiken från sent 50-tal och tidigt 60-tal. Hennes två decennier långa karriär har inte bara gjort henne till en av Sveriges mest älskade artister i den här genren – även internationellt är hon ett synnerligen respekterat namn, vilket inte minst tre framträdanden som huvudattraktion på den ledande engelska rockabillyfestivalen i Hemsby kan bekräfta.


Evas band The Major Keys backar som vanligt upp med sväng och glimmer. Tillsammans fångar de lyhört upp låtarnas karaktär på ett sätt som får en att vilja glömma allt och bara dansa.


* Eva Eastwood - sång, gitarr
* Chris Bergström - gitarr
* Jan Östlund - bas
* Adam Östlund - trummor


*Vid köp av matplats-biljett reserveras ett bord åt er under konsertkvällen. En konsertmeny med utvalda rätter kommer att erbjudas. Kom i tid så att ni hinner äta innan konserten startar.


Vid köp av ordinarie-biljett finns möjlighet att boka bord i restaurangen. Detta görs då via info snabel-a makerietorebro punkt seeller via 019-252025. Tänk på att boka bord i god tid, så ni hinner äta innan evenemanget börjar. Observera att inget bord då reserveras till er i glashuset.
*
Välkomna!

Datum / Tid

lördag, 9 april 2022 kl: 19:00

Plats

Örebro, Makeriet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

245kr - 295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad