Menu

Jill Johnson

Örebro

Stadsträdgården
lördag, 6 augusti 2022 kl:20:00

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och har under åren satt countrymusiken och Nashville på den svenska musikkartan – bland annat genom sina många studioalbum, där Jill har samarbetat med en mängd av USA:s mest framstående låtskrivare och artister inom genren, liksom med sina kritikerrosade och utsålda turnéer. Hennes egen framgångsrika och mycket populära SVT-serie ”Jills Veranda, Nashville”, vilken har fått flertalet prestigefyllda priser, har också bidragit till att sprida hennes kärlek och beundran för genren till TV-publiken.
I höstas släppte Jill sitt efterlängtade album “Dear Havanna” som innehåller nyskrivet, mycket personligt material. Albumet är producerat av Jill tillsammans med mångåriga samarbetspartnern Amir Aly, som också medverkar som upphovsman på några spår.
Det är fem år sedan hennes hyllade och emotionella album “For You I’ll Wait” och idag är Jill på en annan plats i livet. Med en av döttrarna på väg in i vuxenvärlden så förändras relationen – det som är så svårt att förbereda sig för. Hela albumet är ett brev till äldsta dottern Havanna, som möter Jill i en berörande duett i titelspåret. I sommar beger sig Jill ut med sin trio på en omfattande Sverigeturné med namnet ”Havanna Tour”.


Jill Johnson
2024-07-15 19:30:00
Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station



Jill Johnson
2024-08-04 19:00:00
Blandat, BJÖRNLUNDA, Björnlunda Hembygdsgård, Gnesta

Datum / Tid

lördag, 6 augusti 2022 kl: 20:00

Plats

Örebro, Stadsträdgården

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

595

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad