Menu

58 meter upp med Staffan Hellstrand

Örebro

Svampen
fredag, 30 juni 2023 kl:20:00

58 meter upp med Staffan Hellstrand
Årets allra mest mysiga, intima och exklusiva musik-upplevelse under bar himmel på Svampens magiska skybar! I 4 år har Svampens kört artister ute på sin fantastiska skybar och vilken succé det har varit. Alla konserter har varit slutsålda på nolltid. Under året väntas ett nytt härligt program!
INFORMATION OM STAFFAN HELLSTRAND Staffan Hellstrand äger en snart 30-årig karriär som soloartist. Det har resulterat i grammisar, rockbjörnar och odödliga svenska hits, som ”Lilla Fågel Blå” och ”Fiskarna i haven”, som han skrev åt Idde Schultz. Men också kompromisslösa album med tydliga ställningstaganden. ”Fanfar” - hans hyllning till den vanliga människan framförs numera av en mängd svenska artister.
Förutom sin egen karriär har han skrivit låtar till och med en mängd artister från Lasse Winnerbäck och Olle Ljungström via Latin Kings och The Nomads till Lena Nyman, Bodil Malmsten, Lisa Nilsson, Sven-Ingvars, Uno Svenningsson och många fler - till och med det svenska fotbollslandslaget.
Support: Frida Franzen
”Frida Franzén har gjort en skiva, Visdom om år, som låter som om hon hade upptäckts av Kjell Andersson på EMI 1978… Och om du i dag gör en vanlig rockplatta så står du ut, i ett landskap där alla antingen går vilse i maskinparken eller tänker att de måste inkorporera så många olika genrer som möjligt.” [länk] musikbloggen rankar albumet till plats 6 av 10 för årets album 2022.
Under våren släpper jag singeln Den nakna djungeln – en duett tillsammans med Ossler. Låten är en knastrig ballad med ljus och mörker, som följer tematiken i Visdom om år, men släpps som fristående singel.

Datum / Tid

fredag, 30 juni 2023 kl: 20:00

Plats

Örebro, Svampen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad