Menu

58 meter upp med THE ROBBIE WILLIAMS EXPERIENCE

Örebro

Svampen
lördag, 28 september 2024 kl:20:00

Lördagen den 28:e September 2024 kommer THE ROBBIE WILLIAMS EXPERIENCE SWEDEN
till Sky Bar Svampens 58 Meter upp i Örebro för att ge den Örebro publiken chans att njuta av många av de hits som gör Robbie Williams till en världsartist.
THE ROBBIE WILLIAMS EXPERIENCE SWEDEN (RWE) är Nordens bästa Robbie Williams tributeband och denna kommande show är influerad av Robbie Williams klassiska Knebworth rockkonsert i 2003 i England (som han också uppträdde på Stadion i Stockholm i juli 2003 för 36.000 personer). RWE spelar även låtar från hans Ullevi-konsert i Göteborg, 2006 (där han spelade för 60.000 personer). Vi kommer också att spela låtar från hans senaste XXV-turné.
Bandet RWE har nu spelat många shower i städer i sverige som Stockholm, Gävle, Falun, Karlstad, Uppsala, Borlänge med flera; på teater och event som Scalateatern i Karlstad, Maximteatern i Borlänge, Hard Rock Cafe i Stockholm, SiljaRock Kryssning och för företag. RWE ska också spela i Kungälv, Falkenberg och i Helsingör i Danmark i augusti och september 2024 och i Östersund på hösten. Responsen från publiken har varit fantastisk med stående ovationer! Nu ska vi få chansen att visa showen på Sky Bar Svampen!
THE ROBBIE WILLIAMS EXPERIENCE SWEDEN är ett rockband med 7 medlemmar.
Showen är cirka 2 timmar och 45 minuter med 30 minuter paus

Datum / Tid

lördag, 28 september 2024 kl: 20:00

Plats

Örebro, Svampen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad