Menu

Örebro Fotomaraton 2024

Örebro

Wadköping - Spelgården & Teaterladan
lördag, 1 juni 2024 kl:08:00

LÖRDAG 1 JUNI 2024Wadköping, Örebro
OBS! Förköpta biljetter kan köpas fram till kl 08:00 fredagen den 31/5. Efter det gäller Drop-In biljetter som köpes på plats. Örebros roligaste fotoevent.
8 teman på 8 timmar – Vinn fina priser.

Delta i Örebros roligaste fotoevent under 8 timmar ska du tolka och fota 8 teman. Detta är en tävling för både amatör och proffs fotografer där alla får utmana sin kreativitet och förmåga att skapa ett foto med det där lilla extra. Antingen har du fotograferat länge och söker dig nya utmaningar eller kanske fotar du dagligen med din mobiltelefon och vill ta din fotografering steget längre. Oavsett hur van du är att stå bakom kameran så är du välkommen att delta i Örebro Fotomaraton som kommer vara en dag fylld med gemenskap, skratt och nya upplevelser. Örebro Fotomaraton kommer att utgå ifrån Wadköping i centrala Örebro, med sina närmaste grannar Svartån och Stadsparken som bjuder in till en kreativ miljö med närheten till stadskärnan. Var med och delta i ett maraton och upplev Örebro och din kreativitet på ett nytt sätt.



Kort info.

Datum: Lördagen den 1 juni 2024.

Tid: Starten är öppen mellan kl 08:00-10:00. Efter det går det inte att starta längre. Målgång sker senast kl 16:00. Redovisning redan samma dag. Från kl 18:00 i Teaterladan. (Ev. korrigeringar i schemat kan ske).
Föreläsning inom fotografins värd sker vid 18:00 innan redovisningen av resultatet. Föreläsningen är gratis att närvara på. (Mer info om den kommer).
Plats: Wadköping. Spelgården och Teaterladan är Start- och Mål-område.

Klasser: Alla tävlar i samma klass. 

Hur: Du ska på 8 timmar fotografera 8 teman i given ordning.Temana får du veta när du checkar in på tävlingsdagen.

Förkunskaper: Inga! Bara ett fotointresse och en kamera.Kan vara systemkamera, kompaktkamera eller mobiltelefon med kamera i.

Pris: Förköpt biljett: Vuxen 250kr Ungdom 175krDet finns bara ett begränsat antal platser till tävlingen.Förköp din biljett här och garantera din plats i tävlingen. Biljett kan köpas t.o.m. fre 31/5 kl 08:00. Det finns en begränsad mängd Drop-in platser.Pris: Vuxen 300kr Ungdom 250kr. Betalas då med Swish eller kontant på plats.

Segrare: Vinnare med bästa bild per tema.

Även 1,2 & 3 i totalen kommer att vinna priser.

totalt 11st pristagare.



Regler och villkor: www.orebrofotomaraton.se
Observera att köpta biljetter ej kan återbetalas. Du får överlåta din biljett till en annan person. Maila oss på info@orebrofotomaraton.se med uppgifterna på de nya deltagarna.











Örebro fotomaraton arrangeras utav Fotoklubben Zoom.

Datum / Tid

lördag, 1 juni 2024 kl: 08:00

Plats

Örebro, Wadköping - Spelgården & Teaterladan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad