Menu

Sofia Karlsson Under Bar Himmel

Örebro

Wadköping
onsdag, 7 juni 2023 kl:17:00

Med öppen famn välkomnar vi varmt en mycket folkkär artist… Vi talar om ingen mindre än Sofia Karlsson. Hennes ljuva sång och musik har charmat många tusentals lyssnare och passar perfekt för att förgylla atmosfären i Wadköping. Det är ingen tvekan om att det blir en succe när hon nu intar scenen på Under Bar Himmel! ?
SOFIA KARLSSON
Sofia har på hennes många turneer genom Sverige både egenskrivet material såväl som tolkningar. Hon har genom åren vunnit totalt fyra Grammispriser i Sverige och en i Danmark. Därtill har hon belönats med utmärkelser som Stockholm stads tonsättar-hederspris, Prins Eugens Kulturpris och även tilldelats Dan Anderssons-stipendiet. Vad som väntar från Sofia Karlsson år 2023 kommer bland annat vara framföranden av albumet “Svarta ballader” och hon kommer även att hålla jubileumskonserter runt om i landet. Ett jubileum som Sofia själv beskriver så här “vi firar att det var 15 år sedan mitt album gavs ut och uppmärksammar samtidigt 100-årsdagen av Dan Anderssons död. Tillsammans med bland andra Lisa Rydberg kommer jag bjuda på en helafton bland blånande berg och flacka dalar, där jag själv har den stora äran att få spela på en gitarr som tillhört Dan Andersson”.

MAT, DRYCK & AKTIVITETERVi samarbetar, vår vana trogen, med lokala aktörer för servering av både mat och dryck. Det kommer bli magisk stämning på plats med dekorationer och gästande Dj’s vid varje tillfälle och riktigt trevligt häng. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området. Evenemanget är kontantfritt, vi tar endast emot betalning via swish/kort.


TILLGÄNGLIGHETSpelgården i Wadköping är rullstolsanpassad med bra platser samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp biljetter som vanligt men maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig och ditt sällskap (info@kexxkultur.com)
ÅLDERSGRÄNSUnder Bar Himmel har 18 års gräns och riktar sig främst till vuxna, men vi tillåter medföljande barn i målsmans sällskap. Evenemanget har hög ljudvolym så rekommenderad lägsta åldersgräns är 13 år.
HITTA HITBIL - Runtom skytteparken och öster finns en hel del parkeringar för dig som åker bil. Därefter kort promenad till Spelgården.
GÅNG/CYKEL - Att gå eller cykla genom Stadsparken rekommenderas starkt. Ta gärna en vända genom mysiga Wadköping när du ändå är här.
TÄNK PÅTänk på att anpassa kläder efter vädret. Paraply är ej tillåtet pga att det skymmer sikten för personen bakom. Använd hellre regnkläder eller regn-poncho.
Presenteras av och i samarbete med: Kexx Kultur och Bilda

Datum / Tid

onsdag, 7 juni 2023 kl: 17:00

Plats

Örebro, Wadköping

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

345

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad