Menu

Patrik Isaksson Under Bar Himmel

Örebro

Wadköping
fredag, 2 juni 2023 kl:17:00

Det sägs att den som väntar på något gott aldrig väntar för länge… Men nu har vi väntat lite väl länge - nu måste vi få välkomna Patrik Isaksson till Under Bar Himmel 2023! Isaksson är tillbaka med besked! Med ny platta och fullspäckad sommarturne så är vi extra glada att Patrik och bandet väljer att lägga sin turnepremiär på hemmaplan. Hos oss. På den lilla amfiteatern mitt i Örebro.Tider:17:00 - Område öppnasMat- och dryckesservering (Öl/cider/vin/alkoholfritt), Djs, Häng m.m18:00 - Sand & Hallander20:30 - Patrik Isaksson på scen.22:00 - Område stänger
SUPPORT: SAND & HALLANDER
PATRIK ISAKSSONSedan debuten 1999 har Patrik Isaksson varit en av landets populäraste artister med hitlåtar som ‘Hos dig är jag underbar’, ‘Du får göra som du vill’ och ‘Ruta 1’ - låtar som ständigt går igen och fastnar i generation efter generation.
Den 12 maj släpps Patriks första studioalbum på 12 år - ‘Mellan hopp och förtvivlan’ - det mest personliga han gjort, samtidigt som hitkänslan och finessen är intakt. De smittsamma melodierna och starka refrängerna finns inte bara kvar, kanske är de till och med bättre än någonsin förut?
MAT, DRYCK & AKTIVITETERVi samarbetar, vår vana trogen, med lokala aktörer för servering av både mat och dryck. Det kommer bli magisk stämning på plats med dekorationer och gästande Dj’s vid varje tillfälle och riktigt trevligt häng. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området. Evenemanget är kontantfritt, vi tar endast emot betalning via swish/kort.
TILLGÄNGLIGHETSpelgården i Wadköping är rullstolsanpassad med bra platser samt god tillgänglighet till samtliga aktiviteter som erbjuds. Köp biljetter som vanligt men maila till oss i förväg så att vi kan förbereda plats för dig och ditt sällskap (info@kexxkultur.com)
ÅLDERSGRÄNSUnder Bar Himmel har 18 årsgräns
HITTA HITBIL - Runtom skytteparken och öster finns en hel del parkeringar för dig som åker bil. Därefter kort promenad till Spelgården.
GÅNG/CYKEL - Att gå eller cykla genom Stadsparken rekommenderas starkt. Ta gärna en vända genom mysiga Wadköping när du ändå är här.
TÄNK PÅTänk på att anpassa kläder efter vädret. Paraply är ej tillåtet pga att det skymmer sikten för personen bakom. Använd hellre regnkläder eller regn-poncho.
Under Bar Himmel arrangeras i samverkan med BILDA. Presenteras av och i samarbete med: Kexx Kultur, MBilar, Make A Brand, Qick och Gustavsvik.

Datum / Tid

fredag, 2 juni 2023 kl: 17:00

Plats

Örebro, Wadköping

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad