kl: 20:00

Alison Moyet till Sverige!

I juni släpper hon äntligen nytt album - Alison Moyet, med den bluesiga och mäktiga rösten släpper nya albumet Other i sommar och åker därefter ut på en världsturné med samma namn som når Sverige i December.

Alison Moyet har sedan 20-årsåldern varit en ständig succé. Tillsammans med Vince Clarke (Depeche Mode, Erasure) bildade hon Yazoo, vars två album kom att sälja platinum och bandet blev en internationell hitt. Efter att duon gått skilda världar skapade Moyet sig en fantastisk solokarriär där singlar som Love Resurrection, All Cried Out och inte minst monsterhiten Is This Love fick hela världen att häpna.

Nu är hon aktuell med nya albumet Other som släpps 16 juni iår. Detta är Alisons egna ord om detta nionde album:

For me, making a record at this age, lyrically, is a differens proposition. Observation in most cases replaces emotion. The invisibillity of middle/aged woman rather thrills me and instead I watch, förklarar Moyet.

Alla ni som såg henne för ett par år sedan då hon besökte Malmö och Stockholm vet vad ni har att vänta. Konserten på Berns i december kommer att bli något alldeles extra.


Den 5 december spelar hon på Berns i Stockholm. Biljetter släpps fredag 24 mars klockan 11.00!

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 550 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.

Insläppstid: kl 19.00
Konsertstart: kl 20.00

Åldersgräns: 18 år

Arrangör: www.livenation.se

Berns salonger eller bara Berns är en restaurang, nattklubb, hotell och nöjesscen vid Berzelii park i centrala Stockholm. Sedan våren 2011 är Berns en del av Stureplansgruppen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-12-05 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Berzelii Park


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

590kr


Kort länk hit:Alison Moyet

Alison Moyet, Love Resurrection på Spotify

Alf / Raindancing

Love Resurrection

Alison Moyet, All Cried Out på Spotify

Singles

All Cried Out

Alison Moyet, That Ole Devil Called Love - Remastered på Spotify

Alison Moyet The Best Of: 25 Years Revisited

That Ole Devil Called Love - Remastered

Alison Moyet, fullständigt namn Genevieve Alison Moyet, född 18 juni 1961 i Billericay i Essex och uppvuxen i Londonförorten Basildon, är en brittisk sångerska. Moyet är förmodligen mest känd som ena halvan i musikgruppen Yazoo som släppte två framgångsrika skivor i början av 1980-talet. Efter att Yazoo splittrades satsade Alison på en solokarriär. Där har hennes största framgångar varit med låtar som Invisible, Is This Love? och Weak in the Presence of Beauty under 1980-talet.
Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Formex Design Talents Är Utsedda
PRESS
14 nov
kl: 13:20

Formex Design Talents Är Utsedda

Nu presenterar Formex vårens designtalanger. De utvalda formgivarna uppvisar en bredd av material så som allt från handblåst glas, naturläder och till något så spännande som komposterbar kaffesump. Området Design Talents, tidigare kallat Young designers, lyfter oetablerade kreatörer och formgivare på inrednings- och designmässan Formex den 17-20 januari.
SVENSKT LÄDER BY ANNA


Svenskt läder by Anna är något som sakta men säkert vuxit fram i samverkan med timmar av lyckat och misslyckat skapande i läder. Anna har länge gillat design, mode och inredning men det är på senare år som hennes stora intresse har blivit mer än en hobby. Hon arbetar med materialet läder för hon älskar den råa känslan och hur underbart det patineras av livet. Kombinationen mellan detaljer, mönster och det råa obehandlade naturgarvade lädret är grundidén till produkterna hos Svenskt läder by Anna.
- Jag älskar hur lädret beter sig och hur mina idéer blir till verkliga accessoarer. Jag inspireras ofta av olika mönster och kontraster. Till exempel inspirerades jag till mönstret "Siv" när jag skalade potatis och det skvätte smutsigt potatisvatten på köksväggen.
OFFEE_STHLM

Marcin Pogorzelski har alltid varit intresserad av förhållandet mellan människa och natur. Redan medan han studerade vid konstuniversitetet i Poznán i Polen utvecklade han system som gav naturen en större plats i vårt vardagsliv. ... Klicka för att läsa mer

Bild på Årets Julklapp - Ett Helt Tivoli För Dig Själv
PRESS
22 nov
kl: 10:50

Årets Julklapp - Ett Helt Tivoli För Dig Själv

Bakmaskin, elektroniskt husdjur eller spikmatta? Det är inte alltid som årets julklapp blivit den höjdarupplevelse man hade hoppats på. I år föll valet på elcykeln, men Gröna Lunds förslag till årets julklapp ger garanterat en mycket roligare åktur. I dagarna lanserades ett helt nytt samarbete mellan Gröna Lund och Live It, där du för första gången kan köpa en hel timme på Gröna Lund för dig själv.

Har inte du också någon gång drömt om att få ha ett helt tivoli för dig själv? Nu kan du det. För första gången någonsin har Gröna Lund tillsammans med Live It tagit fram en produkt, där privatpersoner (som har lite extra pengar att sätta sprätt på) kan hyra hela tivolit under en timme helt för sig själv. Självklart är man fri att bjuda med så många (eller så få) vänner och bekanta som man vill. Den enda regeln är att man har en timme på sig att utnyttja allt man vill på tivolit. Sedan öppnar Gröna Lund för vanliga besökare.

- Normalt sett är det här en upplevelse vi bara erbjuder till företag som exempelvis vill ha en trevlig personalaktivitet eller bjuda sina kunder med familjer på en riktigt speciell dag. Men egentligen är ju detta en barndomsdröm för många. Vem skulle inte vilja ... Klicka för att läsa mer

Bild på Paul Rey Släpper "what Good Is Love" (Acoustic) & Nya Låten "tear Me Down"
PRESS
17 nov
kl: 08:10

Paul Rey Släpper "what Good Is Love" (Acoustic) & Nya Låten "tear Me Down"

Den 8 september släppte Paul Rey singeln "What Good Is Love" som redan har streamats mer än 1,3 miljoner gånger på Spotify. Idag släpper han en akustisk version av singeln samt helt nya avskalade låten "Tear Me Down" som är skriven och producerad av honom själv.

"Jag skrev 'Tear Me Down' tidigare i år när jag repade inför ett akustiskt gig. Jag fick bara vibb! Det kom väldigt spontant och jag gjorde den i en one take." - berättar Paul. 

25 åriga Paul Rey, uppvuxen i Skåne, gör storslagen soul- och bluesinfluerad popmusik och har med sina två senaste singlar bevisat att han är en artist att hålla ögonen på. I veckan fick han stående ovationer när han uppträdde på Diabetesgalan med "What Good Is Love". Nästa år väntar en EP som innehåller samarbete med topproducenter såsom Will Hicks (producent på Ed Sheerans senaste album) samt amerikanska Grammy Award-vinnande Meghan Trainor.

Lyssna på "What Good Is Love" akustisk version & "Tear Me Down" här.

      

   

Paul Rey's bakgrund är full av livsavgörande öden som har tagit honom dit han är idag. Hans mamma flydde undan Chiles diktatur för att starta ett nytt liv i Paris år 1973, för att sedan gå ett utbytesprogram som studerande i Lund där hon träffade Pauls pappa som är från Finland. Han växte upp i ett musikrikt ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter