Jonas Gardell - Queen Of F*cking Everything - Solo

KalmarSalen


BILJETTER / MER INFORMATION


Efter att ha spelat en hel säsong i Stockholm och hel säsong i Göteborg med Queen of fucking everything, en av de mest påkostade shower som någonsin satts upp i Sverige – varje kväll till publikens jubel och stående ovationer – tar Jonas Gardell nu ut succé-föreställningen i en enklare version, som en solo-show, runt om i landet.

Queen of fucking everything – SOLO är en show som får dig att skratta tills du gråter, och den ingjuter glädje, hopp och livsmod.

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!

Scenrecensioner
“Gardell injicerar våra hjärtan med livsglädje”
Expressen

“Makalöst roligt”
Eskilstuna Kuriren

“Gensvaret från Göteborgspubliken var enormt”
GT

”... väldigt roligt, ärligt, brutalt och förlösande härligt.”
Nerikes Allehanda

“Jonas Gardell lever verkligen på scenen. Han kan med sin blotta närvaro och publikkontakt gestalta alla människors behov av kärlek och bekräftelse”
Dagens Nyheter

“Ytterst få svenska komiker (...) har sin publik i sin hand lika fullständigt och odiskutabelt som han har. Från det första hoppsa-steget på scenen till sista bugningen till de stående ovationerna”
Barometern

“Det finns nog ingen i hela Sverige som är så gudabenådad begåvad i det svenska språket som Gardell. Med en lätt förändring i rösten, så blir orden till poesi istället. De är i perfekt harmoni med sin värd. Kroppen följer med. Rörelserna är upprepande men ändå hela tiden grundande i sin komik.”
Södermanlands Nyheter

Längd: ca 1 timme & 20 min (ej paus)

BOKA GARDEROB i samband med din biljettbokning eller i efterhand via vår länk: a target=_blankhref=http://www.ticketmaster.se/event/566989Tillval Jonas Gardell/a

Rullstolsplatser bokas på Kalmarsalen biljett@kalmarsalen.se 0480-421010 eller Callcenter 077-170 70 70
Vid köp av rullstolsplats går alltid 1 ledsagare in fritt på samma biljett.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljett@kalmarsalen.se 0480-421010

FLYTTAT EVENT (info uppdaterad 3 dec 2020)
Arrangören är mycket glad att kunna meddela att de har hittat ett nytt datum på Kalmarsalen och nytt datum blir fredag den 8 oktober 2021 kl. 19.00.
Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 4 januari 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske. Pga av permittering och helger kan Saras svar dröja, men huvudsaken att ditt mail inkommit senast 4 januari 2021.

Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören Lifeline

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-10-08 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

460kr - 460kr


Kort länk hit: