Menu

Melodifestivalen 2018 genrep matiné

Malmö

Malmö Arena
lördag, 17 februari 2018 kl:13:45

Titta gärna under fliken ”Övrig info” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök

Att få uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och att få uppleva själva TV-sändningen på plats i arenan, det är något alldeles speciellt.

Glöm inte att ladda ner den officiella appen för Melodifestivalturnén: Melfest Live. Via appen får du följa hela turnén på nära håll, se exklusiva artistklipp från backstage och ta del av erbjudanden från våra sponsorer. Du får även chans att uppgradera din biljett. Du har också möjlighet att uppgradera din biljett här. Melfest Live finns att ladda ner kostnadsfritt på Google Play eller Appstore.

Nyhet! I år finns, utöver ordinarie biljetter, två VIP-paket att välja på. Stjärnpaketet som bland annat inkluderar early entry till arenan och de allra bästa platserna längst framme vid scen, samt Green Room-paketet med platser på de eftertraktade raderna kring Green Room bland mycket annat.

Barnrabatt finns på genrepen (ej parkett)

Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Till deltävlingarna, andra chansen och finalen är maxkvoten 6 biljetter per person. För genrepen finns det ingen maxkvot.

Överskrivs detta antal, eller om falska kunduppgifter används, förbehåller vi oss rätten att makulera dessa bokningar.

OBS! Endast direktbetalning!

Titta gärna under fliken ”Övrig info” för praktiskt information inför ditt köp och besök.


Malmö Arena invigdes den 6 november 2008. Den har en kapacitet på cirka 13 000 åskådare vid sportevenemang med ståplatsläktare. Vid evenemang med enbart sittplatser tar arenan cirka 12 500 besökare och under konserter och övriga evenemang upp till 15 500 personer beroende på scenens placering. Det finns 72 loger och med dem inräknade är det sammanlagda antalet restaurang- och barplatser 3 250. För att åka till Malmö Arena tar man tåg eller buss till Hyllie station.

Datum / Tid

lördag, 17 februari 2018 kl: 13:45

Plats

Malmö, Malmö Arena

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

187kr - 595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad