Menu

LAIBACH ? live in Malmö/Moriskan 13/3 2015 22:00

Malmö

Moriska Paviljongen Malmö
fredag, 13 mars 2015 kl:22:00

LAIBACH (SLO) LIVE
European Tour 2015 - Malmö/Moriska Paviljongen


Det slovenska kultbandet Laibach kommer till Malmö våren 2015.


Fredag den 13 mars 2015 kommer de legendariska industripionjärerna Laibach till Moriska Paviljongen Laibach grundades 1980, men det är på senare tid som allt fler fått upp ögonen för bandet efter att de gjort musiken för filmen Iron Sky och senaste skivan Spectre som fick fantastiska recensioner av kritiker från hela världen. Laibach var från allra första början ett konstkollektiv som kombinerade konst med musik, videoinstallationer och performance. Med tiden blev musiken allt viktigare. Bandet har uppnått kultstatus genom att kombinera musik med politisk aktivism och konstfilosofi.


Bandet är känt för att ha snygga scenshower, spektakulära liveuppträdanden och fantastiska vokaler och trumslagare.


Bandet som nyligen firade sitt 30-årsjubileum har genom åren parodierat totalitära ideologier både till höger och vänster med sin industrisynth. Detta har under deras karriär lett till förbud mot att uppträda både i hemlandet Jugoslavien och i andra delar av världen, bland annat Storbritannien.


De albumdebuterade redan 1985. Sedan dess har en rad plattor släppts som cementerat deras position som industrimusikens främsta artister. De har sedan länge sitt hem hos skivbolaget Mute, där de är i fint sällskap av artister som Einstürzende Neubauten som Depeche Mode. Laibach har inspirerat många band världen över â?? deras största kända fans är troligen medlemmar från bandet Rammstein.


Missa inte denna unika upplevelse!

Datum / Tid

fredag, 13 mars 2015 kl: 22:00

Plats

Malmö, Moriska Paviljongen Malmö

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

370

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad