Menu
Andreas Lundstedt växlar upp och tar FREEDOM till Cirkus

Andreas Lundstedt växlar upp och tar FREEDOM till Cirkus

23 nov kl: 10:00

FREEDOM är Andreas Lundstedts hyllningskonsert till George Michaels oförglömliga hits. Under hösten har showen spelats för utsålda hus runt om i landet och för att möta den stora efterfrågan på hemmaplan intar nu FREEDOM Cirkus i Stockholm. Det blir en musikalisk explosion med stort band, kör och maxad ljusproduktion. Biljetter släpps 25 november kl 10:00 på LiveNation.se.

Vem passar bättre att tolka George Michaels mästerverk och underfundiga texter än Sveriges discokung Andreas Lundstedt? Han har inspirerats sceniskt av George Michael under hela sin karriär och kommer nu med en konsert full av energi och glädje som varvas med tillbakalutad njutning till några av världens mest välkomponerade hits. Missa inte när Andreas Lundstedt ger nytt liv till George Michaels magiska låtskatt på Cirkus i Stockholm – en kväll fylld av glädje, kärlek och energi!

Det har varit en dröm att göra det här i över 10 år och jag är helt överväldigad över den succé som turnén har blivit. Jag känner starka kopplingar till George Michaels liv och öde, vi har många gemensamma nämnare som gör att det känns ärligt och nära för mig att göra den här konserten. Jag är så glad att vi har fått så fint mottagande och att publiken tycker om showen. Jag ser vilken nostalgitripp det är för många och det är underbart. Det känns helt rätt att flytta in på Cirkus den 20 maj, min födelsedag till och med! – Andreas Lundstedt

FREEDOM – The music of George Michael

20 maj Stockholm, Cirkus

Biljetter släpps 25 november kl 10:00 på LiveNation.se.


OM Andreas Lundstedt

Efter att ha underhållit oss i mer än 25 år som både soloartist och som basen i Alcazar står Sveriges Discokung kvar med sin energi och glädje som smittar av sig. Med hits som “This Is The World” och “Physical” fick Alcazar en självklar plats på Europas topplistor. I Sverige nådde Alcazar stora framgångar i Melodifestivalen där de tävlade flertalet år med oförglömliga hits som ”Not a Sinner, Nor a Saint” och “Stay The Night”. Under hösten 2022 spelades den första uppsättningen av Freedom - The music of George Michael runt om i landet.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad