Menu
Annika Herlitz disneyshow på sommarturné!

Annika Herlitz disneyshow på sommarturné!

28 mar kl: 13:25

I sommar åker Annika på sommarturné med sin disneyshow! 

Annika Herlitz har arbetat som musikalartist sedan 2008 då hon gick ut Balettakademiens 3-åriga musikalartistutbildning i Göteborg. Hon har sedan dess setts på scener som Göta Lejon, China teatern och Nöjesteatern i föreställningar så som ”High School Musical”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Jersey Boys” och ”Evita”.

2014 tog Disneyfilmen Frost (org Frozen) världen med storm och i den svenska versionen kan man höra Annika som rösten till snödrottningen Elsa, där hon bl.a. sjunger ledmotivet ”Slå dig fri”. Denna låt framförde hon samma år på Allsång på Skansen och åren efter har följts av TV-framträdanden i bl.a. Melodifestivalen, Uppesittarkväll och Doobidoo.

Annika lånar ut sin röst till en mängd karaktärer i olika filmer och serier på Netflix, Cartoon Network, Nickelodeon och Barnkanalen. Och ingen har väl missat att Frost 2 äntligen är här?

Sedan 2015 har Annika turnerat runt om i sommar-Sverige med en oerhört uppskattad Disney-inspirerad show. Hon sjunger ofta tillsammans med olika körer och medverkar som gästartist i olika sammanhang. Hon är även en flitigt anlitat körsångerska och har bl.a. arbetat med Tommy Körberg och Björn Skifs.

"Vintern 2020 hade Frost 2 precis haft premiär och jag såg fram emot en härlig turnésommar. Sen kom pandemin… Två år och en bebis senare får jag äntligen träffa publiken igen och det ska bli så KUL! Jag hoppas få träffa mängder av både stora och små Frost- och Disneyfantaster runt om i Sverige" - Annika Herlitz 

Turnéplan 
20/5 - Älmhultsfestivalen
2/6 - Marknadsafton - Örebro 
3/7 - Säterdalens Folketspark 
9/7 - Latitud 57 - Oskarshamn 
13/8 - Oluffs Galej - Partille 
21/8 - Karl-Oskardagarna - Växjö 
26/11 - Eskilstuna Konserthall 

Flera datum tillkommer 


Boka Annika Herlitz

kontakt@kulturaktiebolaget.se 

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad