Menu
ARTISTERNA SOM SJUNGER NATIONALSÅNGER PÅ NHL GLOBAL SERIES NÄSTA VECKA!

ARTISTERNA SOM SJUNGER NATIONALSÅNGER PÅ NHL GLOBAL SERIES NÄSTA VECKA!

7 nov kl: 15:31

Nästa vecka kommer äntligen världens främsta hockeyliga till Sverige, Stockholm och Avicii Arena för fyra ordinarie seriematcher! Toronto Maple Leafs, Detroit Red Wings, Minnesota Wild och Ottawa Senators gör upp på isen och nu finns bara ett fåtal biljetter kvar till matcherna!

Det blir hockey i världsklass och aktiviteter för hela familjen både på Avicii Arena (+ Annexet för Hockey Lovers Lounge) och i Kungsträdgården där Global Fan Tour kommer att befinna sig och man kan testa och interagera med en massa roliga NHL-relaterade saker!

Som om inte det vore nog så kan vi idag presentera de svenska stjärnor som kommer att sjunga nationalsånger under matcherna – vilket så klart är en av de viktigaste ingredienserna inför alla NHL-matcher!

Molly Hammar sjunger nationalsånger 16 och 19 november (Detroit vs. Ottawa samt Toronto vs. Minnesota)

Hanna Ferm sjunger nationalsånger 17 november (Toronto vs. Detroit)

Tennessee Tears sjunger nationalsånger 18 november (Ottawa vs. Minnesota)

Missa inte NHL Global Series 16–19 november. Biljetter och mer info via LiveNation.se/NHL

Molly Hammar
Under NHL Global Series 2019 sjöng Molly Hammar nationalsången där hennes framträdande hyllades globalt. Därefter har hennes karriär nått nästa nivå, framför allt hemma i Sverige. Efter hennes medverkan i Så Mycket Bättre 2022 åkte Molly på en stor turné och har uppträtt på några av Sveriges största scener.

Hanna Ferm
Hanna ferms debutsingel på svenska ”För Evigt” blev den mest spelade låten på radio, intog första platsen på svensktoppen (före ABBA) och behöll den flera veckor i rad. Efter succén med ”För Evigt” har Hanna bland annat släppt “Välkommen Åter” tillsammans med artisten Junie som även den knep första platsen på den svenska radiolistan. Under sommaren har Hanna varit ute på en stor Sverigeturné.

Tennesee Tears
Countryduon Tennesee Tears, som består av Tilda Feuk och Jonas Hermansson, träffades under ett la?tskrivarsamarbete med Billy Burnette (Fleetwood Mac) i Nashville. Sedan dess har duon rest tillbaka dit flera ga?nger fo?r att ba?de skriva och spela in musik. Under våren 2023 debuterade Tennessee Tears i Melodifestivalen med ”Now I Know” som tog dem till semifinal. Nu är de ute på en utsåld höstturné tillsammans med Chris Kläfford.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad