Menu
EPA-dunk på Liseberg den 21 maj när Sofie Svensson & Dom Där och Elov & Beny uppträder

EPA-dunk på Liseberg den 21 maj när Sofie Svensson & Dom Där och Elov & Beny uppträder

2 mar kl: 09:00

Sofie Svensson & Dom Där och Elov & Beny är namnen som frontar den nya musikgenren EPA-dunk. Den 21 maj intar de tillsammans Live på Liseberg, en konsert på Stora Scenen som inte kräver konsertbiljett.


–?Det är roligt att se hur musikstilar utvecklas och de här två musikgrupperna visar just nu vägen framåt, säger Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg.?



Såväl Sofie Svensson & Dom Där som Elov & Beny har släppt musik i flera år, men det var i somras de båda fick ett stort gemensamt genombrott med låten ”Bubbel på balkongen” som nådde hela vägen till andraplatsen på Spotify Top 50 i både Sverige och Norge. Idag har låten gått 3 x platina och streamats över 30 miljoner gånger.?De två grupperna går i bräschen för EPA-soundet, som underhållit och fascinerat hela landet. Sofie räknas som den största kvinnliga stjärnan i genren och Elov & Beny siktar nu mot nya höjder efter sin medverkan i Melodifestivalen 2023.


Den 21 maj spelar de tillsammans på Stora Scenen på Liseberg.?



För mer information, kontakta:


Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg på per.alexanderson@liseberg.se eller +46 70 299 53 73


Sofia Wikstedt, PR-koordinator på Liseberg på sofia.wikstedt@liseberg.se eller +46 73 578 94 99



Liseberg firar 100-årsjubileum


2023 firar Liseberg 100 år som nöjespark. I ett sekel har Liseberg varit Göteborgs hjärta och stolthet och göteborgarnas mest älskade mötesplats. En magisk plats där människor upplever glädje tillsammans, i ständigt nya generationer. Jubileumsfirandet inleds med en grandios premiär i april med nya attraktionen Luna och inte minst det nya hotellet Liseberg Grand Curiosa Hotel. Det blir ett år kantat av glädje, värme och massor av firande i alla dess former.


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad