Menu
Daniel Kane till Våryran i Fagersta!

Daniel Kane till Våryran i Fagersta!

13 maj kl: 17:25

Daniel Kane till Våryran i Fagersta!

Magikern Daniel Kane känd från bland annat Talang kommer göra Våryran i Fagersta extra magisk med sin moderna & visuella magi i högt tempo med eld, fåglar & människor som svävar fritt i luften. Våryran är Fagerstas stora stadsfest med cruising, tivoli, utomhusbio, konserter, marknadsstånd och en massa annat. Precis som en stadsfestival ska vara. På grund av pandemin så tog stadsfestivalen tillfälligt paus men är nu tillbaka starkare än någonsin.

Daniel är en av flera bokade artister och tillsammans med Jan Johanssen & Klara Hammarström, båda kända från Melodifestivalen, så kommer Våryran i Fagersta 2022 att bli något extra.

Daniel slog igenom 2017 som finalist i Tv4as Talang och Bingolotto där Alexander Bard tyckte han förde magin in i 2000-talet och gjorde den cool, LaGaylia Frazier hade först bara ´´Wooooow´´ att säga med ett efterföljande ´´Du är redo för Las Vegas´´. Sen dess har han uppträtt över hela Skandinavien och övriga delar av världen.

Hans signum är hans internationellt kända magiakt med fåglar, både duvor och några av världens största papegojor och som har över 70 miljoner views på facebook. Men hans magishower innehåller även allt från tankeläsning, rubiks kub magi, eld, människor som trollas fram och försvinner samt oförklarligt svävar i luften.

Han är just nu aktuell med uppträdanden runtom i Sverige både på land och till havs på olika kryssningsfartyg. Daniel kommer uppträda fredagen 20e maj kl 18.00 i Vilhelminaparken på Våryran i Fagersta.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad