Menu
Linnea Henriksson är tillbaka med singeln ”En dålig idé”

Linnea Henriksson är tillbaka med singeln ”En dålig idé”

15 okt kl: 06:30

Senast vi hörde musik från Linnea Henriksson var mitt under pandemin, ur det kom den hoppfulla singeln Det kommer en tid, låten berörde många och har idag sålt guld med över 5 miljoner streams på Spotify.

Nu, ett år senare är Linnea tillbaka med singeln En dålig idé, ett göra slut-anthem om att räta på ryggen och stå upp för sig själv.

Lyssna här: https://LinneaHenriksson.lnk.to/daligide

”En dålig idé” handlar om att räta på ryggen och lita på sig själv. Stunden man förstår och bestämmer sig för att sluta vara överseende och bara säger högt att det känns som en dålig idé för att DU är en dålig idé. Ett göra slut-anthem som glädjeskriker att nu kan det bara bli bättre!Linnea Henriksson.

En dålig idé släpps idag den 15 oktober via Sony Music. Låten är skriven av Linnea Henriksson och Alex Shield och inspelad tillsammans med hennes liveband och bästa vänner på Rixmixningsverket. Producenter Linnea Henriksson och Johan Eckerborn. Co-producenter Wille Alin och Alex Shield.

Jag producerar alltid mina låtar efter hur jag vill att de ska kännas live och för mig är detta en ”första extranumret-låt”. Man har gett allt, men ingen vill gå hem. Det börjar försiktigt för att sen bara vara explodera med all världens konfetti och cymbaler på samma gång. Därför tog jag för första gången med mitt älskade band in i studion. Kom liksom på mig själv att säga ”åh, TÄNK när Paulina spelar det här” och insåg att ja, men hon kan ju för fan lira det här NU. Älskar hur levande det blev. Hur ”på riktigt” det känns redan nu. Gud, va jag saknat att lira… - Linnea Henriksson.

Linnea Henriksson är en av Sveriges mest uppskattade artister med tre soloalbum och en jul-EP i ryggen som både genererat pris på P3 Guld-galan (Årets artist 2013 & Årets Pop 2019) och Grammis-nomineringar (Årets pop och Årets artist, 2018). Vid sidan av sin artistkarriär har hon gjort sig populär som programledare för bland annat Musikhjälpen (2014, 2015 samt resande reporter 2017) och för sitt arbete med Spotifys första egenproducerade svenska podcast ”Equalizer". 2018 var hon aktuell i TV4’s populära ”Så mycket bättre” och 2020 som programledare för Melodifestivalen tillsammans med David Sundin och Lina Hedlund.

Följ Linnea Henriksson: Facebook I Instagram I Spotify I Youtube I Blogg

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad