Menu
 Loulou LaMotte från The Mamas släpper ny singel på svenska!

Loulou LaMotte från The Mamas släpper ny singel på svenska!

10 jun kl: 08:30

Loulou LaMotte har för evigt skrivit in sig på den svenska musikhimlen när hon tillsammans med sina två vänner Ash Haynes och Dinah Yonas Manna i The Mamas vann Melodifestivalen 2020 med låten ”Move” som idag har streamat 20 miljoner gånger. Året innan backade gruppen även upp John Lundvik och vinnarlåten ”Too Late For Love” som har passerat 44 miljoner streams.

Nu är Loulou tillbaka som soloartist med nya låten ”Hela vägen hem” som hon har skrivit tillsammans med Peter Kvint

”Låten kom till en dag när jag kände mig ensam. På sociala medier blir man matad med grandiosa kärleksförklaringar och ute på gatan ser man par hålla handen eller bara titta på varandra så det glittrar i deras ögon. Och så sitter man där själv och längtar efter att få komma hem till värmen av en annan människa som gör att allt känns lite ljusare, lite bättre. Låten handlar om hoppet att kanske hitta det där speciella hos en partner, och om känslan av att ha hittat hem." – Loulou LaMotte

Lyssna här!

Bakgrund:

Loulou LaMotte är sångerskan och låtskriverskan som är född och uppvuxen i Malmö och har även rötter i Louisiana, USA. Hennes varma sätt och easy going attityd gör en perfekt kombination med hennes stora röst. Loulou började skriva egen musik på svenska när hon var 18 men hon tyckte då att det kändes läskigt att göra något med det då det kändes så personligt och nära, och hon upplevde att en del var kritiska till skånskan. Idag har Loulou ett helt annat självförtroende, är mer landad och stolt över sitt skånska påbrå. Nu är det dags för hennes svenska musik (på skånska) att få ta plats.


Följ Loulou LaMotte på

Spotify

Instagram

Tik Tok

Facebook

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad