Menu
Melfest på stan återvänder för att maxa stämningen inför Melodifestivalturnén 2024!

Melfest på stan återvänder för att maxa stämningen inför Melodifestivalturnén 2024!

11 dec kl: 12:00

Inför Melodifestivalens turnéstopp 2024 gör Melfest på stan åter entré i några av årets värdstäder. Denna gång går Melfestevenemanget av stapeln i Växjö, Eskilstuna, Karlstad och Stockholm med aktiviteter, artister och några av barnens stora favoriter för att maxa stämningen inför den stora musikfesten!

Melfest på stan är till för att fler ska ha möjlighet att uppleva Melodifestivalsyran och för att skapa möten mellan artister, publik samt Melodifestivalturnéns partners.

Evenemanget anordnas av Live Nation och SVT tillsammans med kommunerna i syfte att skapa stämning inför den stora musikfesten och bjuda på aktiviteter för hela familjen. Bland annat i form av framträdanden med artister på stora scenen och dans med Sommarskuggan och Bolibompadraken.

- Här i Växjö var det ett stort intresse när biljetterna släpptes och de flesta tog slut väldigt fort. Därför känns det extra kul att få hälsa Melfest på stan välkomna hit. Det blir ett sätt för fler att ta del av evenemanget och den glädje och stämning som Melodifestivalen för med sig, säger Maria Lexert, Växjö & Co.

- Vi ser verkligen fram emot att arrangera en riktig folkfest på Fristadstorget i samband med deltävlingen av Melodifestivalen. Alla har inte möjlighet att få plats till föreställningarna i STIGA Sports Arena men till Fristadstorget är alla välkomna. 2020 hade vi fler än 6000 besökare på torget och jag tror på än fler denna gång, hälsar Micke Lönngren, Evenemangschef Destination Eskilstuna

- Vi välkomnar Melodifestivalen till Karlstad med en härlig familjefest både på fredag och lördag med färgsprakande underhållning på Stora torget i Karlstad. Vi hoppas att massor av Karlstadsbor, värmlänningar och besökare vill ta del av festivalyran i centrala Karlstad, säger Linda Larsson (S), kommunstyrelsens ordförande.

- Melfest sprider en otrolig glädje och vi är verkligen glada över att det även i år är en del av vår uppskattade Festivalvecka, med massor av aktiviteter för hela familjen!", säger Sofia Rundström, centrumchef i Westfield Mall of Scandinavia.

- Festivalveckan i Westfield Mall of Scandinavia är en folkfest fylld med artistuppträden, meet and greets, fantastiska partneraktiveringar och mycket mycket mer. Här är alla välkomna att tillsammans uppleva den härliga mellostämningen och peppa inför finalen i Friends Arena. Vi är väldigt glada över att göra det här i partnerskap med SVT och Live Nation", säger Jacob Brandon-Cox, Brand Partnership & Media Manager, Westfield Rise Nordics

    Plats och tid:
    17 februari Växjö, Stortorget
    24 februari Eskilstuna, Fristadstorget
    2 mars Karlstad, Stora torget
    9 mars Stockholm, Westfield Mall of Scandinavia

    Evenemanget pågår klockan 11.00 – 14.00 i varje stad.

    Hitta evenemang

    Fritext
    Välj stad

        
                                            
    Datum: Alla dagar
    Veckodagar:
    Tillbaka Sök

    Välj stad