Menu
NY SINGEL.

NY SINGEL. "IRL" - Mange Schmidt, Sanna Martinez och Nick Hammer släpper sommardänga om livet på sociala medier

30 jun kl: 09:25

Att livet på sociala medier inte alltid stämmer överens med verkligheten är något som artisterna Mange Schmidt, Sanna Martinez och Nick Hammer har erfarenhet av. Och det är nog många av oss som känner igen sig i att det glammiga livet på Instagram, bland filter och utstuderade poseringar, sällan rimmar med vardagen. Om just detta handlar den mångfacetterade trion Mange, Sanna och Nicks nya singel "IRL" om.

- "IRL" är en väldigt catchy pop-rap-låt med en stark melodi som för tankarna till A-has "Take On Me" och Harry Styles "As It Was". Texten tar upp den ytliga fasaden, som vi gärna visar upp på t ex sociala medier, kontra den inte lika glamorösa verkligheten, säger Mange Schmidt.

Mange Schmidt är en multikonstnär med många strängar på sin lyra - han slog igenom som artist på 00-talet med numera klassiker som "Glassigt" och "Giftig". Sedan dess har vi sett mycket av entreprenören Mange, både i gastronomiska och musikaliska sammanhang. I våras släpptes han EP:n "Decennier" tillsammans med Joakim Gissberg, en skiva som där varje spår inspirerats av ett visst decennium.

I ett annat årtionde blev Nick Hammer ett känt ansikte för allmänheten. På sidan av sitt musicerande gjorde den rappande Knivsta-sonen succé i tv-programmet Fboy Island 2023. Artisten och låtskrivaren Sanna Martinez känner vi igen från internationella hitlistor, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Och nu är den brokiga trion alltså aktuella med sommardängan "IRL" - ett ämne som berör oss alla.

Lyssna på "IRL" här.

Följ Mange Schmidt:

Instagram I Spotify

Följ Nick Hammer:

Instagram I Spotify

Följ Sanna Martinez:

Instagram I Spotify

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad