Menu
NY SINGEL. Melodifestivalen-aktuella Tennessee Tears drar igång året med singeln “Head Over Heels”

NY SINGEL. Melodifestivalen-aktuella Tennessee Tears drar igång året med singeln “Head Over Heels”

13 jan kl: 08:00

Idag släpper den svenska countryduon Tennessee Tears nya singeln “Head Over Heels”. Deras musik är en blandning av ett modernt Nashville-sound och svensk pop och det, tillsammans med deras fantastiska stämsång, grymma produktioner och storytelling, är just det som skapar deras starka id.

LYSSNA HÄR

“Head Over Heels” är skriven av artisterna själva tillsammans med Jill Johnson. Tennessee Tears är den första signingen till skivbolaget Jimajomo, som Jill varit med och grundat. ”När Kattis, min turnéledare, presenterade Tennessee Tears?för mig första gången så kände jag direkt att den här duon har gjort sin resa och att jag kunde höra den i musiken; de berörde mig med sina röster och melodier. Jag ser så mycket fram emot att få följa dem och hoppas att deras publik kommer tycka lika mycket om den nya singeln som jag gör. Är mycket glad för denna begåvade duo och deras bidrag till countrygenren i Sverige,” berättar Jill.

Tennessee Tears består av Tilda Feuk och Jonas Hermansson och de ?har jobbat tillsammans i över 8 år. Allt startade genom ett låtskrivarsamarbete med Billy Burnette (Fleetwood Mac) i Nashville och de har sedan dess rest tillbaka dit flera gånger för att både skriva och spela in musik. Under ett par år mer eller mindre pendlade de mellan Sverige och Nashville. Idag har de sin bas i?Åseda, Småland men ser hela Sverige som sitt arbetsfält och är på turné mer än halva året. ”Vi packar i princip aldrig upp våra väskor och har det mesta av vår garderob i bilen” berättar Jonas och skrattar. Förra året hann de med en mängd livespelningar runt hela Sverige, de åkte som förband på Jills vårturné “Havanna Tour”, de släppte singeln “Do You Still Think Of Me” som fick ett mycket fint mottagande och så såg vi dem i olika TV-program.

Förutom ny musik är Tennessee Tears dessutom högaktuella med sin medverkan i Melodifestivalen med låten “Now I Know”, du kan se dem live i andra deltävlingen i Linköping den 11 februari.

INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY


Presskontakt:
Linn DeWill - Freebird
Tel: 070 817 85 79
Email: linn@freebirdent.com

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad