Menu
NY SINGEL. Mimi Werner är tillbaka! Släpper kraftpaketet

NY SINGEL. Mimi Werner är tillbaka! Släpper kraftpaketet "Your Love" 29 april

29 apr kl: 08:55

MIMI WERNER - vi har sett henne i Melodifestivalen två gånger. 
Mimi är artist och låtskrivare och hennes musik har spelats flitigt på radio och i TV. Med miljontals lyssningar på Spotify, hundratals spelningar, två EP:s och tre singlar i ryggen är Mimi nu aktuell med en ny singel ” Your Love” - ett riktigt kraftpaket som släpps 29 april. 

LYSSNA PÅ YOUR LOVE

För sin första EP reste Mimi till Nashville, Tennessee och skrev och spelade in låtar tillsammans med musikerna bakom Dolly Partons världshit ”9 To 5”.

Därefter har vi sett henne i Melodifestivalen två gånger: 2016 med låten ”Ain´t No Good” och 2018, då hon nådde Andra Chansen med sin egenskrivna låt ”Songburning”.

Det har varit allt annat än lugnt för Mimi Werner sedan dess.

Sommaren 2016 och 2017 reste Mimi på Sverigeturné i uppsättningen ”Rock’n Roll On Tour” tillsammans med Charlotte Perrelli och Brolle.

Därefter åkte hon två år på raken ut på en slutsåld vinterturné, (2018 och 2019) tillsammans med sambon och rockikonen Brolle, där de båda artisterna besökte flera av Sveriges kyrkor.

2019 åkte Mimi Werner på Diggiloo-turné.

Hon har även medverkat i tv-program som Bingolotto tillsammans med Lill-Babs, Doobidoo, Ett jobb för Berg, Idrottsgalan tillsammans med Plura och många fler.

Med miljontals lyssningar på Spotify, hundratals spelningar, två EP:s och tre singlar i ryggen är Mimi nu aktuell med en ny singel ” Your Love” - en kraftfull countrylåt som kännetecknas av hennes starka röst.

Mimi Werner har även startat och driver Mimis Dansstudio för över 300 artister och elever där hennes hjärta bultar extra hårt för att hjälpa barn och ungdomar att få in musiken, dansen och sången i livet. Mimi håller artistklasser och inspirerar varje dag sina elever att följa sina drömmar - precis som Mimi själv alltid har gjort.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad