Menu
NY SINGEL. One More Time & Kärlekskören släpper “Kärleken”, en låt om kärlek och vänskap

NY SINGEL. One More Time & Kärlekskören släpper “Kärleken”, en låt om kärlek och vänskap

19 maj kl: 08:00

Jag tror på kärleken
Jag tror på vänskapen
Starka band som inga andra
Finnas för varandra

Det är refrängen på One More Time & Kärlekskörens vackra singel “Kärleken” som släpps idag; en låt med bandets unika sound och en både stark och viktig text om kärlek och vänskap.

Kärlekskören består av några av våra mest älskade kvinnliga artister: Caroline af Ugglas, Elisabeth Andreassen, Hanna Hedlund, Kristin Kaspersen, Monica Svensson, Anne-Lie Rydé, Lisa Stadell och Anna Stadling.

LYSSNA HÄR

“Vi skrev låten för att vi ville ge kärleksfull pepp, något som känns extra viktigt i dessa tider. Att känna tacksamhet över de nära och kära man har hos sig, vare sig det är familj, vänner eller ett husdjur. Den uvecklades sedan till en härlig kör-låt som vi spelade in tillsammans med detta underbara gäng av åtta kvinnor, något som på så många vis har gjort budskapet ännu starkare.” berättar bandet.

På söndag, den 21/5 kl. 18.00, så kommer också en fin musikvideo som du kan se HÄR

Det är över 25 år sedan One More Time, med medlemmarna Nanne Grönvall, Peter Grönvall och Maria Rådsten, tog hem segern i Melodifestivalen med “Den vilda”. De släppte sin första singel “Highland” 1992 och låg etta på topplistorna i över 10 länder. “Den vilda” placerade dem på 3:e plats i Eurovision Song Contest. Bandet gjord en mängd turneer i Europa och blev bl a utnämnda till Bästa utländska grupp i Belgien. Mer och ny musik med One More Time kommer till hösten.



Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad