Menu
Nya popsensationen Ida-Lova släpper sommarsingeln “Tunnelbanan (Vi tar det en annan dag)”

Nya popsensationen Ida-Lova släpper sommarsingeln “Tunnelbanan (Vi tar det en annan dag)”

14 jun kl: 09:00

Lovande poptalangen Ida-Lova rivstartar nu sommaren med nya singeln “Tunnelbanan (Vi tar det en annan dag)” på fredag en personlig låt om att stanna upp och fokusera på livets ögonblick. Låten är skriven tillsammans med Andreas Giri Lindbergh, Joy Deb, Linnea Deb samt producerad av Andreas och Joy.

Ida-Lova om släppet:

Jag är så peppad på att släppa min nya singel!!

För mig har låten flera meningar. Den handlar dels om iakttagelser man gör på tunnelbanan och i vardagen generellt, hur vi lägger märke till andra och hur alla går igenom sitt. Men också om hur vi alla skulle behöva en paus ibland, för att ta oss tid till att både stanna upp och just se varandra, men framförallt en paus för att hinna fokusera på det som är fint i livet och som får oss att må bra.

Mer om Ida-Lova:
Ida-Lova har haft en kickstart på sin musikkarriär och är ett lovande stjärnskott på Sveriges musikscen med sina redan 13 miljoner streams i sin katalog. Redan som 13-åring tog hon svenska folket med storm på Svenska Hjältar-galan år 2017. Sedan dess har hon hunnit etablera sig som artist och i juni 2022 släppte hon EP:n “Hallå världen kan du stanna?”. Under våren 2023 gjorde Ida-Lova sin debut i Melodifestivalen med balladen “Låt hela stan se på”, som nådde över en miljon streams på bara några veckor. Ida-Lova blickar nu framåt till ett nytt kapitel med musik och sommarens livespelning på Hasselbacken, där hon står som förband till Linnea Henriksson.



Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad