Menu
NY SINGEL. Tennessee Tears släpper “Little Of Me”, en stark låt om att våga gå sin egen väg

NY SINGEL. Tennessee Tears släpper “Little Of Me”, en stark låt om att våga gå sin egen väg

16 jun kl: 08:45

Tennessee Tears är tillbaka med starka singeln “Little Of Me”, en låt om att våga gå sin egen väg och tro på sig själv. Den är skriven av Anna Bergendahl, Emelie Eriksson, Robin Karlsson och Tony Malm. Amir Aly står för den vackra produktionen som verkligen tar fram duons unika sound.

LYSSNA HÄR

”Anna spelade upp en låt för oss som hon skrivit och det var ‘Little Of Me’, vi kände vid första lyssningen att den skulle passa oss perfekt! Låten handlar om att vara stark, tro på sig själv och våga gå sin egen väg och att inte hållas tillbaka av andra. Vi är så glada att få släppa den som vår nya singel och hoppas att alla ska känna samma sak som vi gjorde när vi hörde den första gången.” säger Jonas och Tilda.

Duon är också högaktuella med en Sverigeturné i sommar - här ser ni dem:


Tennessee Tears ligger på Jill Johnsons och Maria Molin Ljunggrens bolag Jimajomo och vi såg dem i årets Melodifestivalen där de gick till semifinal. Duon består av Tilda Feuk och Jonas Hermansson som ?har jobbat tillsammans i över 8 år. Allt startade genom ett låtskrivarsamarbete med Billy Burnette (Fleetwood Mac) i Nashville och de har sedan dess rest tillbaka dit flera gånger för att både skriva och spela in musik. Under ett par år mer eller mindre pendlade de mellan Sverige och Nashville. Idag har de sin bas i?Åseda, Småland men ser hela Sverige som sitt arbetsfält och är på turné mer än halva året.



INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY



Presskontakt:

Linn DeWill - Freebird
Tel: 070 817 85 79
Email: linn@freebirdent.com


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad