Menu
Samira Manners släpper ”Samira’s Little EP” med nya singeln ”Thankful” nu på fredag 29 april

Samira Manners släpper ”Samira’s Little EP” med nya singeln ”Thankful” nu på fredag 29 april

26 apr kl: 13:15

Nu på fredag den 29 april släpper Samira Manners ”Samira’s Little EP” med nya tacksamma och livsglada singeln ”Thankful”.

Senast vi såg Samira Manners var i Melodifestivalen 2022 där hennes ärliga och känslosamma framträdande med egenskrivna låten ”I Want To Be Loved” fick stor uppmärksamhet och kärlek från svenska folket. Nu är det dags för Samira att släppa ny musik och samtidigt slå samman de singlar hon släppt sedan debuten i maj 2020 till en EP.

Samira berättar:
”Samira’s Little EP” är en EP som representerar mitt låtskrivande och den utveckling jag gjort de senaste två åren med min musik. Från min första singel ”Do It All Again” under 2020, till min Melodifestivallåt ”I Want To Be Loved” och min nya singel ”Thankful” - och alla låtar däremellan. Det är en samling av låtar som jag skrivit och släppt de senaste två åren, och de har förändrat mitt liv och min karriär på många sätt. Låtar som ”Hard To Love” och ”I Want To Be Loved fokuserar på de känsliga och sårbara delarna av att vilja bli sedd och omtyckt, medan nya ”Thankful” handlar om tacksamheten jag känner gentemot de som alltid har sett och älskat mig för den jag är. ”Samira’s Little EP” är bara toppen av isberget – jag har skrivit många låtar de senaste åren och ser fram emot att ni ska få höra resten framöver."

Samira´s Little EP
1. Thankful
2. I Want To Be Loved
3. Friend of Mine
4. Hard to Love
5. Do It All Again

Följ Samira Manners:
INSTAGRAM
TIKTOK
FACEBOOK

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad