Menu
TikTok, Youtube- och Mellostjärnan. Theoz klar för Västerås!

TikTok, Youtube- och Mellostjärnan. Theoz klar för Västerås!

24 maj kl: 15:38

- Vad roligt att Västerås Officersmäss vill satsa på barnfamiljerna i år. I sommar får dom besök av Barnkalasfestivalen och nu kan vi äntligen meddela att Sveriges just nu hetaste Theoz intar scenen där. Vi ser fram emot en magisk kväll i sommarvärmen berättar Björn Lycklig Wallgren

På TikTok och YouTube hittade Theoz sin digitala dansscen, med nu över 2,5 miljoner fans som följer och älskar varje (dans)steg han tar. 2018 blev hitsingeln ”Het” den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Detta var även året Theoz blev nominerad i Guldtuben till både “Årets profil” och “Årets musical.ly”, samt kammade hem vinsten som “Årets stjärnskott” på ICONFEST.

Han tog 2019 språnget över till de fysiska scenerna och mötte sin publik runtom i landet, något han älskar att göra!

Theoz har släppt ett flertal singlar, “Lately, “Het”, “The Best Girl in the World” och “Why, Why, Why” innan det var dags att släppa första EP:n “Min Theori”. 2020 såg vi honom som en av huvudrollerna i filmen Rymdresan, med bland annat Robert Gustafsson som motspelare. Sommaren 2022 medverkade TheozDiggiloo, Sveriges största sommarturné. Med sig i bagaget har Theoz hiten “Som du vill” som han gick hela vägen till final med i Melodifestivalen 2022.

Vi följer med spänning Theoz blomstrande musikaliska resa!

Konsertinformation

Datum: Onsdagen den 5 juli
Plats: Officersmäss i Västerås
Insläpp: 17.00
Konsert: Ca. 18.00
Åldergräns: 3 år
Mat & dryck finns på området

Biljettsläpp imorgon torsdag klockan 10.00 på kulturaktiebolaget.se

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad