Menu

Melodifestivalen 2014 GENREP

Stockholm

Friends Arena
fredag, 7 mars 2014 kl:19:00

Melodifestivalen är Sveriges mest populära och efterlängtade musikfest. Missa inte denna fantastiska chans att uppleva Melodifestivalen live! Precis som tidigare år kommer matineföreställningen på lördagseftermiddagarna att bli en stor fest för barnfamiljer.

Barnrabatt finns på Genrepen

Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Till deltävlingarna, andra chansen och finalen är maxkvoten 6 biljetter per person. För genrepen på respektive ort finns det ingen maxkvot.
Överskrids detta antal, eller om falska kunduppgifter används, förbehåller sig arrangören rätten att makulera dessa bokningar.

OBS, endast direktbetalning! Förebered din betalning. Om du valt att få dina biljetter som TicketFast, glöm inte att skriva ut biljetterna.

VIP-paket:
För gruppbokningar/VIP-paket vänligen ring 08-502 535 30, alternativt maila till membersclub@friendsarena.seFriends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

fredag, 7 mars 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

295kr - 695

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad