Menu

Melodifestivalen 2024 genrep

Stockholm

Friends Arena
fredag, 8 mars 2024 kl:19:00

Läs den här informationen inför ditt köp och besök!

Matineföreställningarna är en fantastisk upplevelse för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och att vara på plats under själva TV-sändningen – det är något alldeles extra, spänningen känns i luften och stämningen är oslagbar.

VIP-paket
Utöver ordinarie biljetter finns det några olika VIP-paket;

Stjärnpaketet
Sittplats inom raderna närmast scenen, laminerad badge att spara som minne,VIP-entre med early entry (var bland de första in på arenan), guidad visning av scenen med fototillfälle, merchandisegåva, fri garderob, personal som tar emot er på plats.

Mingelpaketet parkett resp läktare, lördag sändning (åldersgräns 18 år)
Plats på bakre parkett gradäng resp läktare 2 med anslutning till egen bar, två glas öl/vin/mousserande (alkoholfritt alternativ finns), fri garderob, personal som tar emot er på plats.
Information om entre, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan showen, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på!

Hotellpaket
För hotellpaket, besök Strawberry.se

HCP
Rullstolsplatser köps via Ticketmasters tillgänglighetslinje tel; 0776-70 77 77
En ledsagare går med gratis på samma biljett (gäller endast på handikappsektionen)
Pga utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på anvisad sektion.
Kontakta även Ticketmasters tillgänglighetslinje om du har andra funktionsvariationer som gör att du är i behov av ledsagare (gäller anvisade platser, ledsagarintyg ska skickas in)

Maxantal per kund
Max 6 biljetter/kund till sändningen
Överskrids detta antal, eller om falska kunduppgifter uppges, förbehåller vi oss rätten att utan förvarning makulera dessa bokningar.
Ingen begränsning på repen.

För gruppbokning på repen, använd detta FORMULÄR (det går även bra att köpa direkt på webben)

Hålltider
Fredag rep:
17.00 Insläpp, Melodifestivalturnens sponsorer bjuder på olika upplevelser i foajen.
18.45 Alla ska sitta på sina platser
19.00 Start
21.00 Slut

Lördag matine:
13.00 Insläpp, Melodifestivalturnens sponsorer bjuder på olika upplevelser i foajen.
13.45 Alla ska sitta på sina platser
14.00 Start
16.00 Slut

Lördag sändning:
18.00 Insläpp, Melodifestivalturnens sponsorer bjuder på olika upplevelser i foajen.
19.45 Alla ska sitta på sina platser
20.00 Start
22.00 Slut
Obs! Tiderna kan ändras, håll dig uppdaterad via ticketmaster.se

Barn
Barn är hjärtligt välkomna till Melodifestivalen. Alla, oavsett ålder, behöver en giltig biljett. På repetitionerna har vi barnpriser, tom. 11 år.

Green Room
Under matinen kommer artisterna inte befinna sig i green room.

Tillgänglighet
Det är trappor för att komma ner på parketten.

Byten/Återköp
Det är inte tillåtet att byta eller lämna tillbaka betalda biljetter.

Andrahands-försäljning
Vi avråder starkt från att köpa biljetter från andra hands-sidor. Vi kan inte garantera att biljetten är äkta om den inte är köpt direkt av en auktoriserad biljettdistibutör (i det här fallet Ticketmaster)
Falska/ogiltiga biljetter förekommer tyvärr, och dessa ger inte tillträde till arenan

Övrigt
Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer, kablar och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Det finns inga/begränsade sponsoraktiviteter på läktare 2 och 3. Gäster på läktare 2 och 3 kan ej röra sig fritt mellan läktarplan.

Problem/hjälp på plats
Upplever du några problem på plats i arenan så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp.
Eventuella klagomål ska alltid framföras direkt på plats, efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare.

Garderob
På grund av TV-inspelning så vill vi att alla gäster som sitter på parkett hänger av sina ytterkläder i garderoben. Detta gäller fredagrepet och lördag sändning.

Melodifestivalturnens huvudsponsorer:
Elon, ICA, Nordea, Pizza Hut

Melodifestivalturnens partners:
Bravo, Coca-Cola, Expressen, Malaco, OLW, Strawberry, Telenor och Westfield Mall Of Scandinavia

Tryggare event

Säkerheten på våra evenemang är alltid vår högsta prioritet och vi har sedan länge, tillsammans med arenorna, en tät dialog med polis och relevanta myndigheter. Med anledning av myndighetsbeslut av väskförbud på större evenemang, inklusive våra konserter och festivaler, råder för närvarande förbud för alla typer av väskor och handväskor.
Vi kommer att informera samtliga biljettköpare om vad som gäller inför och under deras besök på våra evenemang och uppmanar alla att hålla sig uppdaterade


Melfest på stan
Melfest på stan är till för att fler ska ha möjlighet att uppleva Melodifestivalsyran och för att skapa möten mellan artister, publik samt Melodifestivalturnens partners.
Evenemanget anordnas av Live Nation och SVT tillsammans med kommunerna i syfte att skapa stämning inför den stora musikfesten och bjuda på aktiviteter för hela familjen. Bland annat i form av framträdanden med artister på stora scenen och dans med Sommarskuggan och Bolibompadraken.
Tid och plats: 9 mars 11.00-14.00, Westfield Mall of Scandinavia

Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

fredag, 8 mars 2024 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad