Menu

Melodifestivalen 2015 Final

Stockholm

Friends Arena
lördag, 14 mars 2015 kl:19:30

Det är med enorm glädje vi laddar inför en ny turné med Melodifestivalen. Musik, konfetti, tårar, glädje - att uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen. Vill man se Melodifestivalen före alla andra, en dag innan TV-sändningen, kan man köpa biljett till fredagens genrep.

Maxantal
Maxantal till finalen är 6 biljetter per person. Överskrids detta antal, eller om falska kunduppgifter används, förbehåller arrangören sig rätten att makulera dessa bokningar.
Till genrepen finns inget maxantal per person. Läs mer om grupper under fliken ”Övrig evenemangsinfo” här nedanför.

Barn
Alla barn behöver biljett, även de minsta. Barnrabatt finns på Genrepen

Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

OBS! Endast direktbetalning!
Glöm inte skriva ut dina biljetterna innan du kommer till arenan.

Titta gärna under fliken ”Övrig evenemangsinfo” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök.

Välkomna!

Friends Arena är en multiarena i området Arenastaden i Solna, som är Sveriges nya nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för 50 000 sittande åskådare under sportevenemang och 65 000 platser (inklusive ståplatser) vid konsertarrangemang. Arenan byggdes av Arenabolaget AB drygt 500 meter nordnordväst om Solna station, cirka sex kilometer från Stockholms centralstation i nordvästlig riktning. Den 7 december 2009 togs det första spadtaget och etapp 1 av Arenastaden med själva arenan öppnades den 27 oktober 2012 till en kostnad av cirka 1,9 miljarder svenska kronor, en siffra som dock stigit och senare uppskattats till 2,8 miljarder kronor på grund av att man upptäckt att fundamentet behövde pålas. I anslutning till arenan byggs ett köpcentrum, Mall of Scandinavia, med plats för 250 butiker på tre våningar, som beräknas vara färdigbyggt hösten 2015. Friends Arena är Nordens största fotbolls- och inomhusarena..

Datum / Tid

lördag, 14 mars 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Friends Arena

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

345kr - 990kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad