kl: 22:00

SPRINGBREAK - SAMIR & VIKTOR - BJ

Birgerjarl NattklubbDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Med skollov och mindre än 30 dagar kvar till Skolavslutningen, kör vi även i år succéfesten SPRINGBREAK på bj. På scen har vi Samir & Viktor som inte behöver någon närmare presentation. De har inte släppt en enda låt som inte har blivit en listetta. Torsdag 5 maj står de på vår scen och framför låtar som Success, Groupie, Saxofuckinfon och årets stora Melodifestivalhit Bada Nakna.


--------------------------------------------
- TORSDAG 5/5 - SPRINGBREAK - SAMIR & VIKTOR - BJ
- 22.00-03:00
- 100 kr
- 18 år
- Boka erat bord på drinkbord@birgerjarl.nu
--------------------------------------------


Välkomna

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-05-05 22:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Samir & Viktor

Samir & Viktor, Fick Feeling på Spotify

Fick Feeling

Fick Feeling

Samir & Viktor, Bada nakna på Spotify

Bada Nakna

Bada nakna

Samir & Viktor, Saxofuckingfon på Spotify

Saxofuckingfon

Saxofuckingfon

Samir & Viktor är en svensk musikduo bildad 2014, bestående av TV-profilen Samir Badran (född 25 maj 1990) och modebloggaren Viktor Frisk (född 2 mars 1995). I maj 2014 släppte de singeln "Success". Låten blev etta på Itunes under sin första vecka.


Samir & Viktor deltog i Melodifestivalen 2015 med bidraget "Groupie". De deltog i den andra deltävlingen i Malmö den 14 februari 2015 och tog sig till andra chansen ifrån vilken de tog sig vidare till finalen.


De tävlade i Melodifestivalen 2016, i den första deltävlingen i Göteborg med bidraget "Bada nakna" som tog sig till final via Andra chansen.