Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:00

Matti Andersson & Jonas Isaksson

Bror Hjorths HusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

"Livsspeglingar - Vad gör vi med våra liv?"
Matti Andersson, accordeon och Jonas Isaksson, gitarr, spelar musik som speglar livet.


Matti Andersson har sedan början på 1980-talet jobbat med utbildning och fortbildning i musik på bl.a. Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och ofta anlitats som konsult och föredragshållare på olika musikinstitutioner runt om i Sverige. Han är utbildad musiklärare och musiker vid musikhögskolorna i Göteborg och Stockholm. Musikerutbildningen avslutades vt 2014 med en konstnärlig masterexamen i musik med inriktning på accordeon. Matti har turnerat med violinisten Nils-Erik Sparf och med Lars Hollmer samt varit solist i flera olika sammanhang, bl.a. med storbandet Uppsala University Jazz Orchestra. Han har också hållit många egna solokonserter.


Jonas Isaksson är utbildad gitarrist vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Sedan 2005 är han även riksspelman på klarinett. Jonas har en bred musikalisk repertoar, men är specialiserad på improvisationsmusik och strävar efter ett personligt uttryck i gränslandet mellan jazz, konstmusik och folkmusik. Han arbetar idag som frilansande musiker och ingår i flertalet storband och kompband men även i mindre konstellationer. Jonas har släppt två skivor, en med egenkomponerad musik och en med arrangemang av moderna standards tillsammans med harpisten Stina Hellberg Agback.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-06 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: