kl: 13:00

Fru Meier Och Lilla Pip (3-6 År)

Den Lilla TeaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Teater Spektaklet ger "Fru Meier och Lilla Pip"
En föreställning med dockor och skådespelare baserad på Wolf Erlbruchs berättelse ”Fru Meier och koltrasten”.Vi träffar den ständigt oroliga Fru Meier och hennes bekymmer om allt från otyglade hårtestar hos Herr Meier till om plåsterförrådet räcker till, ifall ett flygplan störtar i hennes trädgårdsland...

En morgon hittar Fru Meier en liten övergiven koltrastunge i trädgården och nu tar hennes liv en annan vändning! Lilla Pip, som hon döper ungen till, måste ju få mat, värme och kärlek. Och när Lilla Pip är tillräckligt stor måste han lära sig flyga! Och vem ska visa honom hur det går till?
Just det - Fru Meier!
I Teater Spektaklets berättelse är det inte bara den svaga och skyddslösa ungen som får möjlighet att växa och pröva sina vingar och ge sig ut i världen. Även Fru Meiers oro får träda tillbaka och hon vågar möta sin omvärld med ny tillförsikt. Tillsammans lär sig både Lilla Pip och Fru Meier att släppa taget och flyga ut över hustaken!
“...dockor och scenografi är förunderligt precisa, väl genomarbetade, men med flykt och snits.”  
Expressen  “... en vacker och ömsint föreställning...”   UNT

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-12 13:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook