Menu

Puppy Yoga Uppsala 29 Mars

Uppsala

Duvan Hotell
fredag, 29 mars 2024 kl:17:45

Puppy Yoga i UppsalaVarmt välkommen till Puppy Yoga. Eftermiddagen inleds med ett avslappnande yogapass som pågår i 45 minuter. Vi hoppas att ni genom att befinna er i en rofylld miljö där ni får möjlighet att utforska olika yogapositioner, lyckas komma ned i varv och kan känna en inre harmoni. Därefter får ni sällskap av de gulliga valparna som ser så mycket fram emot att få leka med er tiden som kvarstår av passet.
Vi ser så mycket fram emot att ta emot er! <3Att ta med:
YogamattaTräningskläderVattenflaska
Vi har yogamattor till uthyrning för 50 kr.
Information:
När: 29 mars 2024
Tid: 17:45-19:00, kom gärna 10 minuter innan passet börjar för registrering. Det finns möjlighet att byta om på plats men det underlättar om ni redan är ombytta.
Vart: Dragarbrunngatan 69, 753 20 Uppsala
Åldersgräns: 15 år. Barn från 10 år är välkomna i vuxet sällskap.
Studentpris: Använd kampanjkoden STUDENTYOGA för att erhålla studentpris, giltigt studentkort måste tas med och visas upp.
Att tänka på:
Biljetten är inte personlig, vilket betyder att du kan ge bort eller sälja den vidare. Vid namnbyte ber vi er att meddela oss detta via mail, puppyyogastockholm@gmail.com. Biljetten är inte återbetalningsbar. Om eventet däremot skulle ställas in på grund av oförutsedda anledningar får ni självklart pengarna tillbaka.
Puppy Yoga ansvarar för att lokalen är säker och har krav på hunduppfödaren att valparna som deltar är friska och försäkrade. Du ansvarar för din egen och valpens säkerhet väl på plats. Om du på något sätt skulle orsaka valpen sådan skada som kräver veterinärvård är det du som står för självrisken till försäkringsbolaget.
Obs!
Kom endast om du är frisk. Märker vi att ni är synligt sjuka så kan ni komma att behöva lämna lokalen för deltagarnas och valparnas säkerhet. Vår målsättning är att erbjuda er en valp per två personer, men detta är inget garanti och kan komma att ändras.

Datum / Tid

fredag, 29 mars 2024 kl: 17:45

Plats

Uppsala, Duvan Hotell

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

550

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad