Menu

A Walk In The Park - Uppsala

Uppsala

Flustret Stadsträdgården
fredag, 12 augusti 2016 kl:17:00

AMANDA BERGMAN, MIRIAM BRYANT, MELISSA HORN & LARS WINNERBÄCK TILL NY KRINGRESANDE PARKFESTIVAL


Snart är det dags för A Walk In The Park i Uppsala!
Festivalen är helt slutsåld och vi ser fram emot en riktig kanonkväll.
För att komma snabbare in på festivalområdet kan du hämta ut ditt armband i förväg. Torsdag kl 12:00-18:00 samt fredag 12:00-16:00 kan du hämta ut ditt festivalarmband i det norra hörnet av Botaniska Trädgården (korsningen Dag Hammarskjölds väg / Thunbergsvägen).
Du kan hämta ut armband till hela ert sällskap på en gång (alla behöver inte följa med till armbandsutlämningen). Barn som ska utnyttja barnbiljett måste följa med till armbandsutlämningen - de får sina armband påsatta direkt vid utlämningen.
Armband som inte hämtats ut i förhand lämnas ut i entrén från kl 16:00 på fredag.
Mer praktisk info inför fredagen hittar du här: bit.ly/AWITP_Uppsala


Arrangörerna Welcome Concerts, Paraply Produktion och The Tivoli, går ihop med produktionsbolaget United Stage och arrangerar sommaren 2016 “A WALK IN THE PARK” för första gången. Ett nytt och kringresande festivalkoncept i tre av Sveriges främsta sommarstäder.


Festivalen kommer att besöka Rävspelet vid Fredriksskans i Kalmar den 9:e juli, Sofiero i Helsingborg den 15:e juli, och Stadsträdgården vid Flustret i Uppsala den 12:e augusti. Bland artisterna hittar vi kritikerhyllade Amanda Bergman, Så mycket bättre-succén Miriam Bryant, albumaktuella Melissa Horn och svenska legenden Lars Winnerbäck.


“A Walk In The Park” har samarbetat med Hyper Island-studenten Gustav von Platen och den Los Angeles-baserade konstnären Kii Arens i framtagningen av festivalens grafiska manér. Arens har sedan 1994 arbetat med giganter som Led Zeppelin, David Bowie, Lana Del Rey, Taylor Swift och superfestivalen Coachella, och konstnärens passion för musik ihop med hans unika, moderna formspråk gjorde honom till en självklar samarbetspartner.


Artister:


AMANDA BERGMAN
Amanda Bergman är aktuell med solodebutalbumet Docks. Hyllningarna har avlöst varandra och enhällig kritikerkår på Aftonbladet, DN, GP och Di gav alla Docks 4+. De senaste åren har Amanda Bergman varit aktuell som låtskrivare och sångerska i hyllade bandet Amason. Bandet blev 2015 nominerade till 5 Grammis varav de vann en för Årets album.


MIRIAM BRYANT
Två år efter att ha nominerats till P3 Guld med succésingeln “Push Play”, flög Miriam Bryant i höstas träffsäkert in likt en av Amors pilar rakt i svenska folkets hjärtan. Under Miriams deltagande i TV4:s “Så mycket bättre” fick vi lära känna människan bakom rösten, och hennes tolkningar av ”One Last Time” och “Ett Sista Glas” har streamats över 20 miljoner gånger på Spotify. Just nu summerar dessutom Miriam hela sju singlar på SR:s digilista. Helt galet! Vi är så, så glada att hon kommer med oss.


MELISSA HORN
Melissa Horn hade knappt hunnit fylla 20 år när hon tillsammans med Lars Winnerbäck vann hela svenska folkets hjärtan med låten “Som jag hade dig förut”. Med sin mjuka, trevande röst och betryggande framtoning släppte Melissa Horn nu i november sin senaste platta, “Jag går nu”, med ett sådant rysningsvärde att den förtjänar att nämnas en gång till. “Jag går nu”.


LARS WINNERBÄCK
Tanken om att höra Lars Winnerbäck trevande sjunga att “vi skulle klara vad som helst”, samtidigt som solen sakta lägger sig över äppelträden i Sofieros slottsträdgård — den gör väntan olidlig. Den sjufaldiga grammisvinnaren har sedan 1996 berört oss med sina texter om livet, dess egenheter och uppförsbackar. Och vi längtar tills vi ses i sommar.


STÄDERNA
Festivalen kommer att arrangeras på tre av landets mest grönskande platser. Den röda tråden ligger i harmonin, den idylliska naturen, och den drömlika närheten till vad vi gärna ser på vykorten. I sommar får Kalmar, Helsingborg och Uppsala besök av A Walk In The Park!


PRAKTISK INFORMATION


FESTIVALPASS
Serviceavgifter tillkommer på samtliga kategorier.
Ordinarie endagsbiljett 595:-
Barnbiljett 0-

Datum / Tid

fredag, 12 augusti 2016 kl: 17:00

Plats

Uppsala, Flustret Stadsträdgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad