Menu

Dani M, Dree Low, Einar och Superti på Flustret

Uppsala

Flustret, Uppsala
fredag, 24 maj 2019 kl:23:00

Acapella Agency & Payday Presenterar:
---------
Dani M, Einar, Dree low och Superti på Flustret 24/5


Dani M spelar i sin hemstad för första gången i år den 24 maj, och han kommer inte ensam. Tillsammans med Einar, Dree Low och Superti kommer de leverera en unik show just för Uppsala.


Dani M har år efter år vart ett av de populäraste namnen inom svensk hiphop, och har genom åren släppt hits som "Naiv", "Allting jag har", "Nån annan" och många fler. Mest nyligen släppte han albumet Pusher tillsammans med vinnaren av årets producent på Grammisgalan 2019, Uppsala-producenten Prodotto Di Superti, som nu planerar att släppa en uppföljare till succén.


Dree Low, som precis släppte sitt album "No Hasta Mañana 2", som tagit en stabil placering på topplistorna. Med helt nytt material kommer Dree Low till Flustret för första gången!


Einar har varit namnet på allas läppar senaste halvåret, med succésinglarna "Katten I Trakten" och "Fusk". I dagsläget har han redan nått 12 miljoner streams på "Katten I Trakten" och även detta blir den nya stjärnans första spelning i Uppsala.
--


På grund av högt tryck rekommenderar vi att ni säkrar era platser med förköpsbiljetter. Biljetterna är ute på Tickster redan nu .


Ålder: 20+
23-03

Datum / Tid

fredag, 24 maj 2019 kl: 23:00

Plats

Uppsala, Flustret, Uppsala

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad