Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 21:00

Stora Studentfesten 2020

Flustret


BILJETTER / MER INFORMATION


Stora Studentfesten 2020


Studentfesterna Uppsala har äran att bjuda in till Stora Studentfesten 2020 - Uppsala största studentfest - för att fira studenten 2020!


För 15:e året i rad (!) så har Studentfesten blivit det självklara valet för alla som tar studenten i Uppsala. Festen grundades år 2006 med en ambition om att erbjuda alla studenter i Uppsala en möjlighet att fira tillsammans med vänner från alla skolor under ett och samma tak. Visionen är att erbjuda något annat än bara en vanlig fredagsutgång, med en mer pampig och minnesvärd kväll som reflekterar den stora högtidsdag det faktiskt är – att avsluta studierna och att lämna skolväggarna för den vida världen. Detta once-in-a-lifetime-moment ska man givetvis se till att fira ordentligt!


Med 5 barer, 2 stora dansgolv, stans bästa uteservering och öppet till 03.00 så finns alla förutsättningar för att skapa en oförglömlig fest på Flustret – ett minne för livet.


Lördagen den 29:e februari släpps biljetterna till festen digitalt via Tickster. Det är först till kvarn som gäller. Därför vill vi uppmana alla att sprida detta datum och se till att lägga in biljettsläppet i er kalender redan nu.
Reglerna är tydliga; biljetterna riktas till blivande studenter och man har rätt att köpa max 2 biljetter var. Dessa kostar 250 kr styck + serviceavgift, vilket inkluderar inträde & garderob .
nfo om Stora Studentfesten:
- När: Fredag 5:e juni 2020 kl: 21.00-03.00
- Var: Flustret
- Dresscode: Studentkläder (Riktmärke: Kavaj/Klänning)
- Ålder: 18 år, ID krävs.


Trots vår stora kapacitet så är det inte säkert att det räcker åt alla, så vi vill därför rekommendera att ni sprider detta event till era vänner som ni vill dela denna kväll med! Biljetterna kan som sagt ta slut, så missa inte detta.


Hoppas ni börjar bli taggade redan nu inför er stora dag och kväll den 5:e juni 2020!


Ps. Vid frågor så skriv till oss på FB Messenger eller posta här på inläggsväggen för att skapa en tråd.


/Studentfesterna Uppsala - originalet sedan 2006

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-06-05 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

250


Kort länk hit: