Menu

MUSTASCH

Uppsala

Flustrets Trädgård
fredag, 4 augusti 2017 kl:19:00

Konsertsommaren på Flustret blir ännu tyngre!
Äntligen återvänder Mustasch till Uppsala och Flustret. Sist bandet spelade på Flustret var det lapp på luckan och utsålt.
Nu återvänder bandet för en tung öppning av augusti månad då de spelar live på Flustrets Trädgårds scen fredag den 4 augusti.


Det är en imponerande CV bandet har fått ihop: åtta album, en dunderhit med ”Double Nature”, utsålda turnéer i Sverige, förbands- och headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre grammisnomineringar och en Grammis för ’Årets Hårdrock’.


Året började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalens mellanakt tillsammans med vissångaren Hasse Andersson. Tillsammans framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning och blev hyllade av både press och publik. En tittare skrev på Twitter och kallade ”Hellhound” för den bästa låten i deltävlingen. Hör den på Spotify, där den fått över en miljon streams.


Under sommaren kommer Mustasch turnera med stopp på bl.a. Sweden Rock, Garage Sound Festival i Madrid och John Smith Rock Festival i Finland. Allt eller inget. Inget annat gäller. ”Mustasch” är det första beviset på det.


25-årsgräns. Ståplats.

Datum / Tid

fredag, 4 augusti 2017 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Flustrets Trädgård

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr - 495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad