Menu

Liljor, rosor & blommande mandelträd - vårkonsert med Värmlands Nations Kör

Uppsala

Helga Trefaldighets kyrka
lördag, 1 april 2023 kl:17:00

Värmlands Nations Kör bjuder äntligen in till konsert igen! Fågelkvitter, knoppar som brister, gatsopning och deklarationen som dimper ner i brevlådan är alla säkra vårtecken – och så även en sen eftermiddag med VNK.


Datumet till trots är det inget skämt utan den 1:a april ses vi i Helga Trefaldighets kyrka för en konsert i blomstrens tecken. Det är enkelt: du börjar dagen med en lång promenad, solen skiner över Uppsala och längs Fyrisån har några få vitsippor börjat titta fram. Du och ditt sällskap kanske stannar till vid en uteservering, det känns förbjudet men ni gör det, slår er ner och tar årets första utomhusglas. Solglasögonen är på och känslan av att vilja ta av sig jackan kryper sig närmre. Efter detta styr ni kosan mot anrika Helga Trefaldighets kyrka och njuter av ett potpurri av toner och stilar. Victoria och toner från renässansen, vackra melodiska ackord signerat Eric Whitacre tillsammans med musik från klassiska svenska blomstriga tonsättare som Wikander, Alfven och Stenhammar står på menyn – tillsammans med mycket annat!


Vi ska åka på körtävling i juni och vi skulle bli otroligt glada och tacksamma om ni ville hjälpa oss lite extra med driften av vår verksamhet genom att köpa en stödbiljett!
 
Varmt välkomna.

Datum / Tid

lördag, 1 april 2023 kl: 17:00

Plats

Uppsala, Helga Trefaldighets kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

80kr - 500kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad