Menu

Meditative Sounds Meets Jah Massive

Uppsala

HUSET
lördag, 4 juni 2022 kl:22:00

Sista chansen till sista dansen! Vårt brodersound Jah Massive flyttar utomlands men först måste vi såklart köra en session ihop. Det finns inget sound vi spelat så mycket med som Jah Massive så det här blir en dundrande avskedsfest och en hyllning till hela Massive crew och alla år vi spelat tillsammans. Båda sounden kör på eget set.
DESSUTOM så är det premiärspelningen på HUSET, Uppsalas nya underground musikscen!
Vi kommer köra våra danser på HUSET kommande 6 månader, men det kommer även vara andra akter där, både klubbar och live-gig. Vill du veta mer om det så kontakta oss för inbjudan till Facebook grupp.
För att gå på spelningen krävs medlemsskap, det är gratis och du reggar det genom att ange personnummer när du köper din biljett. Den här gången blir du medlem i föreningen som driver HUSET, vilket innebär att du kan använda samma medlemsskap för övriga spelningar där utan att behöva göra om registreringen varje gång.Endast förköp och endast Billetto. Köp inte biljett i andra hand då det finns risk för bedrägerier.DATUM: lördag 4 juni 2022Tid: 22-03Min ålder: 18Plats: HUSET, Sofielundsgatan 7, Boländerna Uppsala 

Datum / Tid

lördag, 4 juni 2022 kl: 22:00

Plats

Uppsala, HUSET

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad