Menu

Fyris Comedy Med Ankan Johansson & Josefin Sonck

Uppsala

Interpool
torsdag, 31 mars 2022 kl:08:00

FYRIS Comedy är tillbaka och gör din vår roligare! Under utvalda kvällar förvandlas scenen på Interpool till Uppsalas hetaste stand up-klubb. Kom och skratta med oss – här ser du några av landets mest älskade komiker blandat med nya stjärnskott.
KVÄLLENS KOMIKER
Anders Ankan JohanssonSäsongens sista FYRIS bjuder upp till skratt tillsammans med Linköpings stolthet, riddaren av Hindens rev och ena halvan av humorduon Anders och Måns! Med en rad TV- och radioprogram i bagaget är Ankan en av våra mest rutinerade underhållare och vi är superglada över att han kommer till just oss! Det vill du inte missa!Josefin SonckStåuppkomiker, skådespelare, författare, finlandssvensk. Bakom mångfacetterade Josefin Soncks harmoniska fasad döljer sig en absurd och sylvass humor. Hon gör succe på klubbar som Norra Brunn och Raw – och i olika tv-program och poddar.
+ flera roliga supportkomiker!

Dörrarna öppnar kl. 19:00Stand up:en börjar kl. 20:0018-årsgräns gäller.
Biljetter kostar 140 kr + serviceavgift. 
Sittplats i mån av plats, kom i tid! 
Bar finns i showlokalen. Boka gärna bord på Interpool om du vill äta innan. Mer info om mat och dryck finns på www.fyriscomedy.com

INFORMATION OM SMITTSKYDD OCH COVID-19 
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du behöver kunna visa upp covidbevis samt legitimation vid entren till FYRIS Comedy, så länge rekommendationerna för event inomhus kvarstår. Biljetter återbetalas inte vid avsaknad av giltigt covidbevis. Håll dig uppdaterad och stanna hemma om du känner dig sjuk. 
Om eventet ställs in av skäl kopplade till pandemin kommer du automatiskt att få full återbetalning (exklusive Billettos servicekostnader).

Datum / Tid

torsdag, 31 mars 2022 kl: 08:00

Plats

Uppsala, Interpool

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad