Menu

Det Stora Monstret

Uppsala

Katalin And All That Jazz
fredag, 27 september 2024 kl:20:00

Det Stora Monstret (20:00)
Spelplats: Katalin and all that Jazz
Datum: 27 september 2024
Biljettpris: 295 sek + service
Åldersgräns 20 år
Ståplats
10 år efter den unisont hyllade debuten och flera år av tystnad är Jacob Johansson åter aktuell med ny musik under namnet Det Stora Monstret.
16 februari släpps ”Vi glider isär”, första singeln från det kommande Det Stora Monstret-albumet: ”Tänder på påhittade meningar med livet” som släpps 23 augusti på Suncave Recordings. Låten som ft. stråkarrangemang av legendariska Fläskkvartetten/Fleshquartet är en himlastormande vacker pop-ballad skriven inifrån dödsryckningarna av en relation och ett hem i upplösningstillstånd. Om motviljan och motstånd mot att inse hur saker är.
”Låten skrevs i ögonblicket när det inte gick att låtsas längre”.
Singeln ”Vi glider isär” är inspelad och producerad av producenterna Mattias Glavå (Håkan Hellström, Broder Daniel, Dungen, Dolce.) Nils Krogh (Genious of Time, Arkajo) och Jacob Johansson I Kungsten Studios mfl i Göteborg. Text och Musik av Jacob Johansson. Stråkarrangemang av Fläskkvartetten/Fleshquartet. Mixad av Mattias Glavå i Kungsten Studios. Mastrad av Steve Fallone i Sterling Sound.
I samband med nya albumreleasen ger sig Monstret ut på vägarna. Biljetter till turné och datum släpps på fredag 16 februari


Det Stora Monstret
2024-09-27 20:00:00
Uppsala, Katalin And All That Jazz

Datum / Tid

fredag, 27 september 2024 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin And All That Jazz

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad