Menu

The Dubliners

Uppsala

Katalin And All That Jazz
lördag, 26 oktober 2024 kl:20:00

The Dubliners (IRL)
Spelplats: Katalin and all that Jazz
Datum: 26 oktober 2024
Biljettpris: 450 sek + service
Åldersgräns: 20 år
Ståplats
The Dublin Legends “The Dubliners” till Uppsala. Upplev legenderna inom den irländska folkmusiken, när de under namnet The Dublin Legends för vidare arvet efter The Dubliners som upphörde som band när "Banjo" Barney McKenna tyvärr gick bort.
De har uppträtt i decennier och turnerat världen över med sina ikoniska och älskade konserter. Tillsammans underhåller de gamla och nya fans världen över med klassiker som: ”Whiskey in the Jar”, ”Dirty Old Town”, ”The Wild Rover”, ”Seven Drunken Nights” och många fler.
På scen:
Seán Cannon – sång, gitarr och mandola
Gerry O Connor – irländsk tenorbanjo, fiol och slagverk
Paul Watchorn – sång, femsträngad banjo och bodhran
Shay Kavanagh – sång och gitarr
Seán Cannon är en annan oförglömlig stjärna på den irländska musikhimlen. Han har följt The Dubliners i många år och har stått bredvid dem på scenen under många minnesvärda ögonblick. När huvudsångaren Luke Kelly blev sjuk 1980, var det Seán som klev fram och erbjöd sin röst. Han blev sedan en permanent medlem i The Dubliners 1983 när Kelly lämnade. Med sin förmåga att sjunga låtar på iriska och leverera humoristiska a cappella-nummer har han trollbundit publik runt om i världen.
Gerry OConnor, är en mästare på den traditionella tenorbanjon. Enligt Earl Hitchener, musikkritiker för Wall Street Journal, är Gerry för närvarande "den absolut bästa fyrasträngsbanjospelaren i irländsk musikhistoria". Han är en mångsidig musiker som även bemästrar mandolin, fiol, gitarr och tenorgitarr.
Paul Watchorn, är en irländsk folkmusiker med ett fängslande förflutet som professionell snookerspelare. Efter att ha delat scen med Derek Warfield är han nu en oumbärlig medlem i The Dublin Legends, ett band där hans äldre bror Patsy Watchorn också hade sin plats

Datum / Tid

lördag, 26 oktober 2024 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin And All That Jazz

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

450

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad